Afvalcontainers Volendam ᐅ 15 SCHOKKENDE HACKS

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroom heel minimaal toevallig te bewaren en je zult opmerken dat het financieel voordelig is. Met vuil zo zoveel mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainers Volendam

Selecteer bij de ruimste assortiment rolcontainers en koop de beste beste container voor je overblijvend afval. In de restafvalcontainer gooi je al het het onrecyclebare vuil welke je geen extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en glas passen geen binnen het restafvalcontainer. Ook betreffende PMD verdelen hebben ons de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen die in ondernemingen voortkomen. Die afvalstromen mogen meestal afzonderlijk ingezameld zijn. Dit is verbeterd voor de milieu en de portemonnee.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal er altijd overblijvend afval blijven zijn. Poog deze stroom van afval heel beperkt eventueel te bewaren en je zult opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Met afval heel mogelijk mogelijk te sorteren, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel zo weinig eventueel restafval over. Binnen het afvalcontainer gooi je al de niet-recyclebare vuil die je niet verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren geen binnen het container.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In de het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel streefdoel beschreven artikelen weer te benutten als het kan.

Wat kost een container een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van het afvalstroompje, de grootte van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de rolcontainer geleegd moet worden. Jij ontdekt alle kosten op de de.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de bak op een openbare plaats staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare energie. Restafval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar liefst 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelige slakken worden toegepast voor het aanvullen of creëren van straten. Helaas komen er ook allerlei schadelijke stoffen los gedurende de verbranden die in bepaalde of geringere mate echter in het natuur belanden. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainers Volendam:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainers Volendam

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Hoger op de ladder, des te duurzamer de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en kosten bedrijfsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je mag selecteren voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te ramen welke grootte het beste bij je past? Haal dan even aansluiting op met een van onze deskundigen. Door onze jarenlange kennis met afvalstromen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een aanvullend legen of regulier een grootte ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen issue!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een verschillende rolcontainer aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit transparant is. Hierdoor raak je later geen voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainers Volendam

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg divers aanbod met containers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of vernieling op de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter ook in kantoor mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te zamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Bovendien is het scheiden van je afval tevens beter voor de milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainers Volendam

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uur je afvalcontainer bij de verlangde plek staan. Je bepaalt zelf het verlangde capaciteit en hoe frequent het afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo ken je dus zeker dat je je afval altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel als wij afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof is geplaatst Los doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe goed dat is voor het milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen is. Glasafval bestaat uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder om splitsen pakt het vanwege het ruimte en ook gewicht heel veel plaats in de bedrijfsafval op. Je kunt daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij je onderneming veel glas los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan één container voor glas onmisbaar. Bezit je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat je het aantal bakken makkelijk verandert.

De geschikte bak voor het glasafval

Koop het meest geschikte containers voor het jouw glasverval op ons. Jij hebt de keuze uit selectie uit een bak met tweehonderdveertig liter en ook met 900 liters. Er is is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maand en dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies jij op welke manier frequent wij het container zullen komen ledigen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het heel veel energie om het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen een prima basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glazen. Bij de verwerken doen we verschil tussen wit, bruine, groen en ook bont glas. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kan er op één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook op veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij dus best goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Zo heb jij honderd procent zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je jouw dossiers niet in de het papiercontainer wil gooien. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel afval in de gedaante van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waar het papier exact doorheen past. Als de documenten eenmaal in het container zijn, krijgen ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eens in de tijd bij voor het container te ledigen en het documenten plekke vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin de container door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in de deksel kan je het papieren in het bak werpen. Jij hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief geen op het vervoer gaat, loopt je geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.