Afvalcontainers Zevenbergen 🔴 14 OPZIENBARENDE FEITJES

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroompje heel klein eventueel te behouden en je zal merken dat deze financieel voordelig is. Door afval heel zoveel mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er dus zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainers Zevenbergen

Kies uit van het meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de de meest geschikte container geschikt voor je overblijvend afval. In de afvalcontainer werp je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet in de rest afvalcontainer. Ook voor PMD sorteren hebben wij de geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen die binnen bedrijven vrijkomen. Die stromen mogen dikwijls gescheiden verzameld zijn. Dat is goed voor het milieu leefomgeving en de geldbeugel.

Wat mag er binnen ondernemingsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er zal steeds restvuil blijven voorkomen. Tracht deze afvalstroom zo beperkt eventueel te bewaren en je zult opmerken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel mogelijk toevallig te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig eventueel restvuil over. In de rest afvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen die je niet extra kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas horen geen in de het restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromingen mogelijk toevallig te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel bedoeling vermeld goederen opnieuw te gebruiken waar dat mag.

Wat kost een container voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor containers zijn afhankelijk van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte van afvalcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd container geledigd moet worden zijn. Je vindt je ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en snel een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je gelijk tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de bak op een openbare plaats staat. Je gaat uit diverse groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van groene energie. Restafval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke stoffen los tijdens de verbranding die in meer of mindere mate echter in het natuur komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainers Zevenbergen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainers Zevenbergen

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te schatten welke maat het goed bij je aansluit? Pak dan snel aansluiting op met een van onze experts. Met onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen weten wij exact wat je nodig hebt. En wil je één keer een meer leegmaken of regulier een grootte grotere? Dan is dat uiteraard ook geen kwestie!

De prijzen van de containers variëren per afvalstroom, stof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit transparant is. Op deze manier raak je later niet voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainers Zevenbergen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer divers assortiment met containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter ook in kantoren mag je je organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot deel uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast is het apart houden van uw afval ook beter voor de milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainers Zevenbergen

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer bij het verlangde locatie geplaatst. U beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo weet je daarom vast waar je je afval altijd weg kan en waar je bijdraagt aan een beter milieu via jouw afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu minder minder indien wij afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is gestopt Afzonderlijk karton of ander papier
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis je sorteert, des te beter dat zal zijn voor de milieu en jouw portemonnee. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen is. Glasverval bestaan uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder te scheiden neemt het door de ruimte en massa veel plaats bij het bedrijfsafval op. Je kan daarom heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is tevens volledig te hergebruiken. Ook kost het veel minder energie dan glaswerk te produceren van verse materialen.

Ontstaat er bij jouw onderneming veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met aanpasbare contracten omdat jij het aantal bakken makkelijk verandert.

De juiste container voor het glasafval

Bestel het beste bakken voor jouw glasafval bij ons. Jij hebt de keuze uit keuze van een container met tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liters. Er reeds één container voor glas startend bij €13 elke maand en deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de de glasafval kiest je hoe frequent ons de bak zullen komen legen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het heel veel kracht voor het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen één prima basis. Er zit meestal circa 50% oudere glas in nieuwe glazen. Bij het bewerken doen we onderscheid onder wit, bruin, groene en gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er zijn op één heel veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat is mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en ook in veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou je dus beter goed regelen. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je archief beschermd vernietigt is. Na de vernieling worden het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jouw archief niet in de papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig veel afval in het vorm van vertrouwelijk document? Kies voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier exact erin past. Als de papieren eenmaal binnen het bak zijn, krijgt zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eens in tijdstip bij om de bak te legen en het documenten ter plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klep in het deksel kun je het papieren in het container werpen. Jij hebt de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op het transport is, loop je niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.