Afvalcontainersbrabant.Nl 🔥 11 LUCRATIEVE GEHEIMEN

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal telkens restafval blijven bestaan. Tracht deze stroom van afval dus beperkt toevallig te behouden en je zal zien dat dit financieel voordelig is. Met vuil heel veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er zo zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainersbrabant.Nl

Selecteer van de ruimste aanbod containers en koop het ideale container voor je je overblijvend afval. Binnen het afvalcontainer gooi je reeds de niet-recyclebare afval welke je niet meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet in de container. Ook voor PMD scheiden hebben wij de geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromingen die binnen bedrijven ontstaan. Deze stromingen mogen vaak afzonderlijk opgehaald worden. Dit is beter voor de milieu en de geldbeugel.

Wat mag wel er in ondernemingsafval?

Hoe prima je je vuil tevens sorteert, er zal er altijd restvuil aanwezig voorkomen. Tracht dit afvalstroom dus klein toevallig te bewaren en je gaat zien dat het financieel gunstig is. Met afval zo zoveel eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel zo weinig toevallig restafval over. In de de rest container gooi je al het niet te recyclen vuil dat je niet extra kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en ruiten passen niet thuis in de de rest afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te sorteren. In de het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het de doel omschreven artikelen opnieuw te benutten als dat het kan.

Wat kost een een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor afvalcontainers afhankelijk hangt af van de het afvalstroom, de grootte grootte van rolcontainer alsook hoe vaak de de rolcontainer ontleegd moet zijn. Je vindt elke tarieven op de de.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de talloze soorten rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de bak op een publieke plaats staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van duurzame energie. Restafval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar zowaar een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het ophogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook diverse giftige substanties vrij gedurende de verbranding die in minstens of mindere mate toch in het milieu terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainersbrabant.Nl:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainersbrabant.Nl

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te schatten die grootte het beste bij je past? Neem dan even aansluiting op met één van onze specialisten. Door onze vele jaren ervaring met afvalsoorten kennen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend leegmaken of standaard een grootte ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalstroom, stof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste kosten. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een alternatieve rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier kom je later niet voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainersbrabant.Nl

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buiten staan, of vandalisme op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoor mag je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat een groot deel uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in verzamelen, geraken je containers minder snel vol. Bovendien ligt het scheiden van uw afval ook beter voor het de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalcontainersbrabant.Nl

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer bij de gewenste plek staan. Je beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo ken je dus vast dat je jouw afval steeds kwijt kunt en waar je meewerkt voor een beter milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel minder als we afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit geplaatst Los karton ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis je sorteert, hoe goed dat het is ten behoeve van de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasafval bestaan van flessen, potjes en glasscherven. Zonder te splitsen pakt het vanwege de volume en gewicht heel veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Jij kunt dus heel besparen in je kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te maken van verse materialen.

Ontstaat er bij je onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Heb jij variërende periodes qua bezigheden? wij werkt met aanpasbare contracten waardoor jij het nummer bakken makkelijk verandert.

Het juiste bak voor het glas restafval

Koop de beste containers voor je glasafval op onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze van één bak van 240 liters en met 900 liters. Er al een container voor glas vanaf €13 elke maand en deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de afval kies je op welke manier frequent wij het container komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één prima basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuw glas. Bij de verwerken doen wij verschil tussen wit, bruine, groen en bont glas. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er bij één heel veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat mag wel er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en op een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigt is. Na vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij jouw archief niet wil in de het papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent veel vuil in de gedaante van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waar het document exact doorheen . Als het papieren eenmaal binnen het bak zitten, krijgen niemand zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal tijdstip langs voor de container ledigen en de papier ter plaats te vernielen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin de container door het truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in het deksel kan je het documenten in de bak werpen. Je heeft de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op vervoer is, loop je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.