Afvalemmer Voor Plastic En Restafval 🔴 3 SNELLE TRUCS

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Poog het stroom van afval dus beperkt toevallig te bewaren en je zult opmerken dat deze economisch gunstig is. Via afval zo zoveel eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalemmer Voor Plastic En Restafval

Kies uit bij het grootste grootste assortiment rolcontainers en koop de beste ideale rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de de rest container gooi je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en ruiten horen geen in de het container. Tevens voor PMD sorteren hebben ons de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen welke bij bedrijven vrijkomen. Deze stromen mogen meestal afzonderlijk opgehaald worden. Het is goed voor de milieu en de geldbeugel.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je vuil tevens scheidt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht dit stroom van afval zo beperkt toevallig te behouden en je zal opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Door afval dus zoveel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er zo minimaal eventueel restvuil over. Binnen de rest container werp je al de onrecyclebare vuil dat je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet thuis in de restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. Binnen het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel beschreven producten weer te gebruiken als dat mag.

Wat kost een container een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de rolcontainers zijn afhangend van het afvalstroompje, de grootte van container alsook hoe vaak de de container rolcontainer geledigd moet worden. U vindt ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de vele typen afvalcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk in het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de container op een openbare plek staat. Je selecteert uit diverse groottes. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Algemeen afval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar minstens een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelvormige resten worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige substanties los tijdens de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate toch in het milieu belanden. Daarom moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Afvalemmer Voor Plastic En Restafval:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalemmer Voor Plastic En Restafval

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoger op de orde, hoe duurzamer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag selecteren voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te ramen welke grootte het goed bij je aansluit? Neem dan even contact op met één van onze specialisten. Door onze vele jaren ervaring met afvalstromen kennen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een meer leegmaken of regulier een formaat grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen issue!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, stof en volume. Je least bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces staat duidelijk wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een alternatieve container neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit helder is. Op deze manier ben je later nooit voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalemmer Voor Plastic En Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze uit een heel divers aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoren kunt je je organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalstromen in zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van je afval ook beter voor het het milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD is namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalemmer Voor Plastic En Restafval

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uur je afvalcontainer op de gewenste plek staan. U beslist zelf de verlangde capaciteit en hoe frequent het container geleegd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis steeds kwijt kan en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder als we afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis je sorteert, des te goed dat is ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval vanwege de volume en gewicht heel veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Je kan dus heel besparen in je kosten voor afval. Het is bovendien volledig om te hergebruiken. Ook kost het heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen om te produceren van nieuwe materialen.

Komt er op jouw onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het nummer containers makkelijk verandert.

Het juiste container voor het glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor je glasverval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit één container met tweehonderdveertig liters en van 900 liter. Er reeds één container voor glas vanaf €13 elke maand en deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest jij op welke manier frequent ons de container zullen komen legen. wij leveren de meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een prima basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glazen. Bij het bewerken maken wij onderscheid onder wit, bruine, groene en gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op één veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of verbinding op.

Wat mag er bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook op een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je je dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je je dossiers niet in het papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de vorm van geheim papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het papier precies erin past. Als de papieren eenmaal binnen de container zijn, krijgt niemand ze meer bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal in tijdstip langs voor de bak te legen en de documenten plekke vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin de container via het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in het deksel kan jij het papieren in het bak werpen. Je hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op het transport gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.