Afvalfondsverpakkingen.Nl 🔴 7 VREEMDE TIPS

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Poog dit afvalstroom dus klein toevallig te behouden en je zult opmerken dat deze geldelijk gunstig is. Door afval heel zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalfondsverpakkingen.Nl

Selecteer van het meest uitgebreide aanbod rolcontainers en koop de ideale afvalcontainer voor je restafval. In het afvalcontainer gooi je al het de onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren niet thuis in het restafvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen bezitten we de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromen dat binnen ondernemingen ontstaan. Deze afvalstromen mogen meestal apart opgehaald geraken. Dit is goed betreffende het milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat is toegestaan er binnen zakelijk afval?

Hoe goed je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal er telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroompje heel beperkt eventueel te behouden en je zal zien dat dit financieel gunstig is. Door afvalstoffen heel veel toevallig te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel min toevallig restafval over. In de de container gooi je je al de onrecyclebare afvalstoffen die je geen verder kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen geen in de het restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. Binnen het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel doel vermeld producten opnieuw te benutten indien dat mag.

Wat kost een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd dient worden. Jij ontdekt elke prijzen op de.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je meteen in het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de bak op een publieke locatie staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van duurzame stroom. Algemeen afval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelvormige assen worden gebruikt voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen los tijdens de verbranding die in meer of geringere mate echter in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Afvalfondsverpakkingen.Nl:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalfondsverpakkingen.Nl

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal treden.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en tarieven bedrijfsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je mag opteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te ramen die grootte het goed bij je aansluit? Haal dan snel aansluiting op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een extra leegmaken of standaard een maatje groter? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

De kosten van de bakken wisselen per afvalstroom, stof en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde alternatieve bak neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit duidelijk is. Hierdoor ben je naderhand nooit voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalfondsverpakkingen.Nl

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg uitgebreid aanbod met containers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je document- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, maar ook in kantoor kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien is het scheiden van je vuilnis ook beter voor het de milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD is immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalfondsverpakkingen.Nl

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uur jouw container op de verlangde locatie staan. Je bepaalt zelf het verlangde capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo ken je dus zeker waar je jouw vuilnis altijd weg kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat het zal zijn voor het milieu en je portemonnee. Glas is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder het om splitsen pakt het vanwege de ruimte en gewicht heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kunt daarom heel uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder kracht dan glaswerk om te produceren uit verse materialen.

Ontstaat daar op je bedrijf veel glasafval los, zoals bij de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden qua drukte? wij werkt samen met flexibele contracten omdat jij de aantal containers makkelijk verandert.

De juiste container voor glasafval

Bestel het beste containers voor het jouw glasafval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie van een bak van 240 liter en ook met 900 liter. Er is al één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kies je hoe vaak ons het bak komen legen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost veel energie voor het glas om te produceren van verse materialen. Glasafval is echter daarentegen één prima basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Bij het verwerken doen we verschil tussen blank, bruin, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er bij een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij de glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en in veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter goed regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat je archief veilig vernietigt zijn. Na de vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je jouw dossiers niet in het papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent veel afval in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waar het document precies doorheen past. Wanneer de documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgt niemand ze nog bij . Onze chauffeur komt eens de zoveel tijdstip langs voor de container legen en het papier plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarin het container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De content wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in de deksel kun jij het documenten in het container werpen. Jij heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op vervoer gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.