Afvalinzameling 🔴 7 ONVOORSTELBARE GEHEIMEN

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroompje heel klein eventueel te behouden en je zult merken dat deze economisch gunstig is. Via afvalstoffen dus veel eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalinzameling

Kies bij het meest uitgebreide aanbod containers en bestel de de beste meest geschikte afvalcontainer voor je je restafval. Binnen de container gooi je je reeds het niet-recyclebare afval dat je niet verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet thuis in de het afvalcontainer. Ook voor PMD scheiden bezitten wij het correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromen dat in firma’s ontstaan. Deze afvalstromen kunnen vaak gescheiden ingezameld geraken. Het is beter betreffende het milieu milieu en de portemonnee geldtas.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afval ook scheidt, er gaat telkens restafval aanwezig voorkomen. Probeer deze afvalstroom zo klein toevallig te behouden en je gaat merken dat het financieel voordeelgevend is. Via vuil zo mogelijk mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er heel minimaal toevallig restafval over. Binnen het restafvalcontainer gooi je al het het niet-recyclebare afval dat je niet extra kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet in de restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te scheiden. In de het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel streefdoel vermeld goederen weer te benutten indien dat kan.

Wat kost een container een container afvalcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor containers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom stroom van afval, de omvang van container alsook hoe vaak de de container geleegd moet geraken. Jij ontdekt ieder prijzen op de.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de vele soorten rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je direct gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de bak op een algemene plaats staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van duurzame energie. Restafval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelige slakken worden toegepast voor het ophogen of creëren van straten. Helaas komen er ook allerlei giftige stoffen vrij in de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate echter in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalinzameling:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalinzameling

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en restafval verwerking

De volume voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je mag opteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te ramen wat grootte het beste bij je past? Pak dan gauw aansluiting op met één van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een extra legen of regulier een grootte grotere? Dan is deze uiteraard ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere andere rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie transparant is. Op deze manier kom je naderhand geen voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalinzameling

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer gevarieerd aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je document- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoren kunt je je organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot deel van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het scheiden uit je afval ook goed voor het de omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalinzameling

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het verlangde plek staan. Je beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe frequent de container geleegd dient te worden. Op deze manier weet je dus zeker dat je jouw afval altijd kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving door je afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder indien we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is gestopt Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf sorteert, des te goed dat het is ten behoeve van het milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potten en scherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval door het volume en massa veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Je kunt daarom flink besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Ook kost het heel veel kleiner kracht dan glazen om te produceren van verse materialen.

Komt er op jouw onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Bezit je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt met flexibele overeenkomsten omdat je het aantal containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor het glas restafval

Koop de beste bakken voor het jouw glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit een container met tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liter. Er is is reeds een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies je hoe vaak wij het container komen ledigen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het heel veel kracht voor het het glas te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één prima basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuwe glazen. Tijdens de verwerken doen we onderscheid tussen blank, bruin, groene en ook bont glazen. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en ook in veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je archief veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet in de papierbak wilt werpen. Sommige papieren bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig veel afval in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waarin het document precies doorheen past. Wanneer het papieren al binnen het bak zitten, krijgen zij meer in handen. Onze bestuurder komt eenmaal zoveel tijd langs voor de container te legen en de documenten plekke te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij het container door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content wordt daarna meteen vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in de deksel kun je de papieren in de bak werpen. Jij heeft de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op het transport is, loop jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.