Afvalkalender Almere 2022 ᐅ 6 VERBORGEN ZAKEN

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal altijd restafval blijven bestaan. Poog het stroom van afval heel minimaal mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Via afvalstoffen dus veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er zo minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalkalender Almere 2022

Kies van het ruimste assortiment rolcontainers en bestel de de meest geschikte afvalcontainer voor je overblijvend afval. Binnen de container gooi je al het niet-recyclebare vuil dat je niet meer kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet thuis in de de rest restafvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren bezitten ons de geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromingen welke bij firma’s ontstaan. Die afvalstromen zouden dikwijls afzonderlijk ingezameld worden. Het is verbeterd voor het natuur en de geldbeugel.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restafval aanwezig zijn. Probeer deze afvalstroompje zo minimaal eventueel te bewaren en je zult opmerken dat deze geldelijk gunstig is. Met afval heel mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus min mogelijk restvuil over. In het afvalcontainer werp je al het de niet te recyclen vuil welke je niet verder verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas passen geen in de rest afvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te sorteren. In de het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel doel vermeld goederen opnieuw te benutten indien dat het mag.

Wat kost een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor de afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de de afvalstroom, de grootte afmeting van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de rolcontainer geleegd moet worden zijn. U ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je meteen in het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de vat op een publieke plaats staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van duurzame stroom. Gemengd afval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelige slakken worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige stoffen uit in de verbrandingsproces die in meer of mindere mate desondanks in het milieu komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalkalender Almere 2022:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als deze slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalkalender Almere 2022

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te ramen welke maat het beste bij je past? Neem dan snel aansluiting op met één van onze experts. Door onze vele jaren ervaring met afvalstromen kennen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je één keer een extra lediging of standaard een formaat ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een andere andere container aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit duidelijk is. Op deze manier kom je naderhand geen voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalkalender Almere 2022

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer gevarieerd aanbod met containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buiten staan, of wanneer vernieling op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw document- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in te verzamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden uit uw afval tevens beter voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afvalkalender Almere 2022

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op de gewenste plek staan. Je beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geleegd dient te zijn. Zo ken je dus vast waar je jouw vuilnis altijd kwijt kan en dat je bijdraagt voor een beter omgeving via je afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is geplaatst Los karton ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis je scheidt, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook je portemonnee. Glas is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaat van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege de ruimte en ook massa veel plaats in de bedrijfsafval in. Jij kan dus heel uit besparen op je afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig om te hergebruiken. Ook kost het heel veel minder kracht dan glazen te maken uit verse materialen.

Komt er op jouw onderneming veel glas los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare contracten omdat jij het nummer containers makkelijk verandert.

De juiste container voor glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het je glasverval op ons. Je hebt de selectie van één bak van tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liters. Er is is al een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij op welke manier vaak wij het container zullen komen legen. wij biedt het voordeligste service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het het glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is echter echter één goede grondslag. Er zit meestal circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken wij onderscheid onder blank, bruine, groen en gemengd glazen. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er zijn op één veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of contact .

Wat mag wel er bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je dus beter uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heb jij 100% garantie dat je jouw archief veilig vernietigd is. Na de vernieling worden de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet wil in het papierbak wilt gooien. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel afval in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waar het papier exact doorheen . Wanneer de documenten al in de container zitten, krijgen niemand ze nog in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in de tijdstip bij voor het container ledigen en het papier ter plaats vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container door het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in het deksel kan jij de documenten in het container gooien. Jij heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op het transport gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.