Afvalkalender Arnhem ➡️ 11 SIMPELE FEITEN

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Probeer deze stroom van afval heel klein toevallig te bewaren en je zal zien dat dit financieel gunstig is. Door afval heel zoveel mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalkalender Arnhem

Kies uit van de grootste gamma rolcontainers en bestel de beste beste afvalcontainer voor je restvuil. Binnen de container gooi je je al het niet niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas horen geen in de rest afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen beschikken wij de juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromingen dat in firma’s vrijkomen. Die stromingen mogen vaak gescheiden verzameld geraken. Dit is goed aangaande het milieu en de portemonnee.

Wat mag wel er in de bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je afval eveneens verdeelt, er zal er steeds overblijvend afval blijven zijn. Poog deze stroom van afval dus minimaal toevallig te behouden en je zal merken dat deze economisch gunstig is. Door afval heel veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er dus minimaal eventueel restvuil over. Binnen de afvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare vuil dat je geen verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen niet in de de afvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel doel vermeld artikelen weer te benutten waar dat het kan.

Wat kost een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten van containers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom, de grootte van afvalcontainer alsook hoe vaak de de container rolcontainer ontleegd moet geraken. Jij vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je meteen tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de bak op een publieke plaats staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Algemeen afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelige assen worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties los gedurende de verbranden die in meer of geringere mate toch in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Afvalkalender Arnhem:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afvalkalender Arnhem

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kunt kiezen voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te ramen welke grootte het beste bij je past? Pak dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij exact wat je vereist hebt. En wil je een keer een extra legen of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de containers verschillen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere bak betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect helder is. Zo kom je later geen voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalkalender Arnhem

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze uit een heel gevarieerd assortiment met containers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en papier op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoren mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit uw vuilnis tevens goed voor het het omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afvalkalender Arnhem

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uren je container bij de gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe frequent het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo ken je daarom zeker dat je je vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt voor een beter omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel minder als we afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof is geplaatst Los karton of ander papier
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen is. Glasafval bestaat uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval vanwege het ruimte en gewicht heel veel plaats in de afval van het bedrijf op. Jij kan dus flink uit besparen op je afvalkosten. Het glas is tevens compleet om te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel kleiner kracht dan glaswerk te produceren van verse materialen.

Komt daar bij je onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert met flexibele contracten waardoor jij het aantal containers makkelijk aanpast.

De juiste container voor het glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor jouw glasverval bij ons. Jij hebt de selectie uit een container met 240 liters en ook van 900 liters. Er reeds één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier frequent wij het container komen ledigen. wij biedt de voordeligste service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter echter een goede grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glas. Bij de verwerken doen we onderscheid onder wit, bruin, groen en bont glas. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn bij een heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag wel er bij de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en ook op een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best goed organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je je archief beschermd vernietigd is. Na de vernieling worden de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet wil in de het papierbak wilt gooien. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel afval in de de vorm van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waarin het papier precies erin . Als de papieren eenmaal binnen de container zitten, krijgt niemand ze meer bij handen. Onze bestuurder komt eens in zoveel tijd bij om het bak ledigen en de documenten plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarin de bak via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via de klep in het deksel kan jij het papieren in de container gooien. Jij heeft de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op het transport is, loopt je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.