Afvalkalender Heusden 🔴 13 OPVALLENDE FEITEN

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroom heel beperkt toevallig te houden en je zal merken dat deze economisch gunstig is. Door afval dus mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalkalender Heusden

Kies uit het grootste ruimste gamma rolcontainers en bestel de de beste beste rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de het afvalcontainer gooi je je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en glas horen niet binnen de rest container. Eveneens betreffende PMD verdelen bezitten ons de correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende alle afvalstromingen welke binnen bedrijven voortkomen. Deze stromingen mogen dikwijls gescheiden opgehaald zijn. Dit is verbeterd voor de natuur en de portemonnee.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal er altijd restvuil aanwezig voorkomen. Tracht deze afvalstroompje heel klein toevallig te bewaren en je zal opmerken dat het financieel voordelig is. Via afvalstoffen dus veel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er zo min toevallig restvuil over. In de het afvalcontainer gooi je je al het de onrecyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen geen in het restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het de doel omschreven goederen opnieuw te gebruiken als dat het mag.

Wat kost een een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor containers afhankelijk hangt af van het stroom van afval, de grootte van omvang van de afvalcontainer en hoevaak de container container ontleegd moet worden worden. Jij vindt je ieder kosten op tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de vele varianten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je meteen tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de container op een publieke plek staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van duurzame stroom. Restafval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar liefst twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van straten. Helaas komen er ook allerlei giftige stoffen vrij tijdens de verbranden die in meer of mindere mate echter in het natuur komen. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Afvalkalender Heusden:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Afvalkalender Heusden

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want puur aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je mag kiezen voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te bepalen die omvang het beste bij je aansluit? Neem dan gauw verbinding op met één van onze experts. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten kennen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een extra legen of standaard een formaat ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de containers wisselen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde verschillende bak betaalt. Wij achten het essentieel dat dit aspect helder is. Zo kom je naderhand nooit voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalkalender Heusden

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg gevarieerd aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je document- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot deel uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten in zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast is het scheiden uit je vuilnis tevens beter voor het de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalkalender Heusden

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer op de gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je jouw vuilnis altijd weg kan en waar je meewerkt voor een beter milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel indien we afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander stof zit geplaatst Los doosjes of ander papier
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval je sorteert, hoe beter dat het zal zijn voor het milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden is. Glasafval bestaat van flesjes, potten en glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door de volume en ook massa veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Je kan daarom flink uit besparen in je afvalkosten. Het is tevens volledig te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder energie dan glazen om te maken uit verse grondstoffen.

Komt er bij je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is is één glascontainer essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het nummer bakken makkelijk verandert.

Het geschikte container voor glas restafval

Koop de beste containers voor je glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit selectie van een bak van 240 liters en ook van 900 liter. Er is al een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze worden gratis neergezet. Op basis van de glasafval kiest jij op welke manier frequent wij het bak komen legen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost veel energie voor het glas te maken van verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een goede basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glas. Bij het verwerken doen wij onderscheid tussen wit, bruin, groene en gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te recyclen, kan er zijn bij één heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag wel er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat je je archief beschermd vernietigd is. Na vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je je dossiers niet wil in de de papierbak wil gooien. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van geheim papier? Kies voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waar het papier precies erin . Wanneer het documenten al binnen de container zitten, krijgt ze nog bij . Onze bestuurder arriveert eens in de tijdstip bij om de container te legen en het documenten ter plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij het bak via de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De inhoud zal daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in de deksel kun je het documenten in het bak werpen. Je hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op het vervoer is, loopt je niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.