Afvalkalender Nieuwegein 2022 🔥 14 MAKKELIJKE WEETJES

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Probeer dit stroom van afval dus minimaal mogelijk te houden en je zal merken dat deze economisch gunstig is. Door afval heel mogelijk toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er zo zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalkalender Nieuwegein 2022

Selecteer uit het grootste aanbod rolcontainers en bestel de de beste rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen de rest container gooi je je reeds het niet niet te recyclen afval die je geen verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en ruiten horen niet in de afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden beschikken ons de juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor elke afvalstromen die binnen ondernemingen ontstaan. Dit stromingen kunnen vaak apart verzameld zijn. Dit is beter betreffende het natuur en de geldtas.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je afval tevens scheidt, er zal er altijd restvuil voortdurend voorkomen. Poog deze afvalstroompje dus minimaal mogelijk te bewaren en je zult zien dat het economisch voordelig is. Met afvalstoffen heel veel mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er zo min eventueel restvuil over. Binnen de afvalcontainer gooi je je al het het niet te recyclen vuil dat je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet in de het afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. Binnen het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het bedoeling beschreven goederen opnieuw te gebruiken waar het kan.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven voor tarieven van rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte van afmeting van de container en hoevaak de container geledigd container ontleegd dient worden. Je ontdekt elke tarieven op de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de talloze typen rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je direct in het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de container op een algemene locatie staat. Je gaat uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van groene energie. Algemeen afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelvormige assen worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties uit in de verbranden die in bepaalde of geringere mate desondanks in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Afvalkalender Nieuwegein 2022:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Afvalkalender Nieuwegein 2022

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de orde, hoe ecologischer de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en restafval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag selecteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te ramen die maat het beste bij je past? Haal dan snel contact op met een van onze specialisten. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij exact wat je vereist hebt. En wens je een keer een extra lediging of regulier een grootte grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de containers wisselen per afvalstroom, grondstof en volume. Je least bij ons altijd tegen de laagste kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve container betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit transparant is. Zo ben je naderhand nooit voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalkalender Nieuwegein 2022

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer gevarieerd assortiment van containers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw papier- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoor kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot deel uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten te te verzamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit je afval tevens beter voor de omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afvalkalender Nieuwegein 2022

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer bij het gewenste locatie staan. U beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geledigd moet te worden. Zo weet je daarom zeker waar je je afval steeds kwijt kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is geplaatst Los doosjes of ander papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer afval jezelf scheidt, des te goed dat het is voor het milieu en je portemonnee. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen is. Glasscherven bestaan uit flesjes, potten en scherven. Zonder te scheiden neemt het vanwege de volume en ook massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval in. Je kunt daarom flink besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet om te recyclen. Ook kost het heel veel kleiner kracht dan glazen om te maken uit verse grondstoffen.

Komt daar op jouw bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is is één container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt samen met flexibele contracten waardoor je de nummer bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor het glasafval

Koop de meest geschikte containers voor het jouw glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie van een bak van tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liters. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maand en ook dit wordt gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kiest je op welke manier vaak wij het container komen legen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om glas te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter één goede basis. Er zit meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuw glas. Tijdens de bewerken maken wij verschil tussen wit, bruine, groene en ook bont glazen. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er op één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat is mag wel er bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en ook in veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je dossiers niet in de het papierbak wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent veel afval in het vorm van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waar het papier precies doorheen past. Wanneer de documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgen niemand zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal tijdstip langs om het container te ledigen en het papier ter plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de container door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kan je de papieren in het container werpen. Jij heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op vervoer is, loopt je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.