Afvalkalender Veendam 🔴 10 OPZIENBARENDE FEITEN

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Poog het stroom van afval zo minimaal toevallig te behouden en je gaat merken dat dit economisch gunstig is. Door afval dus veel toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalkalender Veendam

Kies van het grootste ruimste gamma containers en bestel de de beste rolcontainer voor je restvuil. In de rest container gooi je je al het de onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en glas thuishoren niet thuis binnen het restafvalcontainer. Ook voor PMD sorteren bezitten wij de juiste correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromingen dat binnen bedrijven voortkomen. Die afvalstromen kunnen vaak gescheiden opgehaald geraken. Het is goed voor het leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat is toegestaan er binnen zakelijk afval?

Hoe prima je je vuil eveneens sorteert, er zal er altijd restafval aanwezig voorkomen. Tracht deze afvalstroompje zo minimaal toevallig te houden en je zult opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Door afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel min eventueel restvuil over. Binnen de rest container gooi je je al het niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren geen in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. Binnen de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat de streefdoel vermeld producten weer te benutten waar dat het lukt.

Wat kost een een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van afmeting van de container en hoe vaak de container rolcontainer geledigd dient geraken. U vindt elke tarieven op de.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis in 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je direct gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de vat op een openbare plek staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Algemeen afval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden gebruikt voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke materialen uit gedurende de verbranden die in bepaalde of mindere mate echter in het natuur komen. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Afvalkalender Veendam:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalkalender Veendam

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de orde, hoe duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te ramen wat maat het beste bij je past? Haal dan snel verbinding op met een van onze experts. Dankzij onze langdurige kennis met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wens je één keer een meer leegmaken of regulier een maatje grotere? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De kosten van de containers verschillen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een verschillende rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit transparant is. Hierdoor raak je later nooit voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalkalender Veendam

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze uit een heel gevarieerd aanbod van containers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buitenshuis staan, of vernieling op de loer staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je document- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoren mag je je biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot deel van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit je vuilnis tevens goed voor het de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalkalender Veendam

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. We leveren diverse kunststof rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer bij het verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom vast waar je je vuilnis altijd weg kunt en dat je bijdraagt voor een beter omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu minder minder als wij afval recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is gestopt Los doosjes of ander document
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te veel afval jezelf scheidt, hoe goed dat is ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen zijn. Glasverval bestaan van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval door het ruimte en ook massa heel veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Je kunt daarom heel besparen op jouw afvalkosten. Het is ook bovendien compleet om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht dan glazen om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt er op je onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Bezit je wisselende periodes qua drukte? wij functioneert samen met aanpasbare contracten omdat jij de nummer bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor het glas restafval

Bestel de beste containers voor je glasverval bij ons. Je heeft de selectie van een container van 240 liters en van 900 liter. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maand en dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies je hoe vaak wij het bak zullen komen ledigen. wij leveren de voordeligste service.

Zo worden het glas bewerkt

Het veel kracht om glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter een goede basis. Er zit meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens het verwerken doen wij onderscheid onder wit, bruin, groene en gemengd glazen. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er zijn op één veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag er zijn bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook op een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je daarom best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernietiging van archief. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat jouw archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet wil in de het papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waar het papier exact erin past. Als de documenten eenmaal in de bak zitten, krijgen zij nog in . Onze bestuurder komt eenmaal de zoveel tijdstip langs om het bak te ledigen en de documenten ter plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de bak via het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De content wordt daarna direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in het deksel kun je de papieren in het container gooien. Je hebt de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op vervoer is, loopt je geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.