Afvalkalender Westland 2021 ✔️ 15 VERBORGEN TRUCS

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroompje zo minimaal eventueel te behouden en je zal zien dat het geldelijk gunstig is. Via afval dus veel mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalkalender Westland 2021

Kies uit het grootste ruimste aanbod afvalcontainers en koop de beste afvalcontainer voor je je restvuil. In de het afvalcontainer gooi je je al het niet niet-recyclebare afval die je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en glas passen niet thuis in de restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren hebben we het correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande alle afvalstromen die bij firma’s ontstaan. Dit stromingen kunnen meestal afzonderlijk verzameld zijn. Dit is beter voor de milieu en het portemonnee.

Wat kan er in de zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je vuil ook sorteert, er gaat altijd overblijvend afval aanwezig voorkomen. Probeer het afvalstroompje heel minimaal eventueel te behouden en je zult zien dat dit financieel gunstig is. Via afval dus mogelijk mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo zo weinig eventueel restvuil over. In de afvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen geen binnen de container.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te scheiden. In de het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het het streefdoel omschreven goederen nogmaals te benutten waar het lukt.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven prijzen voor containers afhankelijk hangt af van de afvalstroom, de grootte van omvang van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container container ontleegd moet geraken. Je vindt je alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je snel en snel een van de vele typen rolcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je gelijk in het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de vat op een algemene plaats staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Gemengd afval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar zowaar twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke materialen los in de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate echter in het natuur belanden. Dus moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Afvalkalender Westland 2021:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afvalkalender Westland 2021

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je mag kiezen voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te bepalen die grootte het beste bij je past? Neem dan even verbinding op met een van onze specialisten. Door onze vele jaren kennis met afvalmaterialen kennen wij exact wat je nodig hebt. En wil je één keer een meer leegmaken of standaard een formaat groter? Dan is deze natuurlijk ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde alternatieve bak aftikt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect transparant is. Hierdoor ben je later niet voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalkalender Westland 2021

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg gevarieerd aanbod met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme op de loer ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoor kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen te te zamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Bovendien is het scheiden uit uw afval tevens beter voor het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalkalender Westland 2021

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en nationale bereik, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer op de verlangde plek staan. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker waar je jouw afval altijd weg kan en dat je meewerkt voor een beter omgeving door je afval te scheiden. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving veel als we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof is geplaatst Los karton of verschillend papier
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en ook je portemonnee. Glas is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder om scheiden pakt het vanwege het ruimte en ook gewicht veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Je kan dus flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht dan glaswerk te produceren van nieuwe materialen.

Komt er bij je onderneming veel glas los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is is één glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende tijdsperioden qua drukte? wij werkt met flexibele contracten omdat jij de nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor het glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor het je glasverval op ons. Je hebt de selectie van een bak van 240 liter en ook van negenhonderd liter. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kies je hoe vaak wij het container komen legen. wij biedt de meest voordelige service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het veel energie voor het glas te produceren van verse materialen. Glasafval is echter daarentegen één prima basis. Er zit meestal ongeveer 50% oud glas in nieuwe glazen. Tijdens het bewerken doen we onderscheid onder wit, bruine, groen en gemengd glazen. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er op een veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en ook in veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet in de papierbak wil werpen. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel afval in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier exact erin . Wanneer de papieren al binnen het container zijn, krijgen zij nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in de zoveel tijdstip bij om het bak legen en de papier ter plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij het bak door de truck zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via het klep in het deksel kun je de papieren in de bak werpen. Jij heeft de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op vervoer gaat, loop je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.