Afvalkalender Woerden ✔️ 15 OPZIENBARENDE FEITEN

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Poog het stroom van afval zo klein mogelijk te bewaren en je zal zien dat dit geldelijk voordelig is. Door afval dus veel mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalkalender Woerden

Kies van het grootste ruimste assortiment rolcontainers en koop de beste beste afvalcontainer voor je restafval. Binnen het restafvalcontainer gooi je je al de onrecyclebare afval dat je geen verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren geen binnen het restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden beschikken ons het correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande elke afvalstromen welke in ondernemingen ontstaan. Deze afvalstromen kunnen meestal afzonderlijk ingezameld worden. Dit is goed aangaande de milieu en de geldtas.

Wat mag wel er in de bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil tevens scheidt, er gaat altijd restvuil blijven bestaan. Tracht het afvalstroom heel beperkt toevallig te behouden en je zal merken dat dit financieel voordelig is. Met afvalstoffen dus veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig eventueel restafval over. Binnen de afvalcontainer werp je al het onrecyclebare afval die je niet meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen geen in de rest afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de doel beschreven artikelen weer te benutten waar dat het mag.

Wat kost een een container container bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de afvalcontainers afhankelijk hangt af van de de afvalstroompje, de grootte omvang van de afvalcontainer en hoe vaak de container geledigd moet geraken. Jij vindt alle kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de vele soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je meteen gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de container op een publieke plek staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Restafval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar minstens 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelachtige resten worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen vrij tijdens de verbranding die in bepaalde of geringere mate toch in het leefomgeving belanden. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Afvalkalender Woerden:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers sluiten goed af zodat er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalkalender Woerden

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal treden.

Hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Typen en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kan opteren voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten welke maat het goed bij je past? Haal dan snel contact op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend lediging of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere andere bak betaalt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie transparant is. Op deze manier raak je naderhand nooit voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalkalender Woerden

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoren mag je je biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden van je afval tevens goed voor het milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalkalender Woerden

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren je container op het gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo weet je dus vast dat je je vuilnis altijd weg kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel minder als we afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf etc)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te meer afval jezelf sorteert, des te goed dat is ten behoeve van het milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasafval bestaan van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door de volume en gewicht veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is tevens compleet om te recyclen. Ook verbruikt het veel kleiner energie dan glaswerk om te produceren uit verse materialen.

Komt daar bij je bedrijf veel glas vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat je het aantal bakken eenvoudig verandert.

De geschikte container voor glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit een bak met 240 liters en met negenhonderd liters. Er is is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maand en dit worden kosteloos neergezet. Op basis van de de glasafval kies je hoe frequent ons de bak zullen komen ledigen. ons leveren de meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het heel veel kracht voor het glas te produceren van verse materialen. Glasafval is echter daarentegen één prima grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuw glas. Tijdens de bewerken maken we onderscheid onder blank, bruine, groene en ook gemengd glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er bij een veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of contact .

Wat is mag er bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en op veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent garantie dat jouw archief beschermd vernietigd is. Na vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij je dossiers niet wil in de papierbak wil werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent veel afval in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waar het document exact doorheen past. Wanneer de documenten al in de container zijn, krijgt niemand zij meer in . Onze bestuurder arriveert eens de tijdstip bij voor de container ledigen en de documenten plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij de bak via de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content zal daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Door de klep in het deksel kan je het documenten in het bak gooien. Jij heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op transport gaat, loop jij niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.