Afvalpartner 🔥 3 SIMPELE TIPS

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restafval blijven bestaan. Tracht deze stroom van afval dus klein toevallig te bewaren en je gaat zien dat deze financieel voordelig is. Via afval dus zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalpartner

Kies uit van het grootste meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de ideale rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de het afvalcontainer werp je al het het niet te recyclen vuil welke je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, swill, en glas horen niet binnen de rest restafvalcontainer. Eveneens voor PMD verdelen bezitten ons de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende alle afvalstromen die bij ondernemingen ontstaan. Deze stromen mogen meestal gescheiden verzameld zijn. Het is verbeterd aangaande het milieu milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afval tevens scheidt, er gaat steeds restvuil blijven bestaan. Tracht het afvalstroom dus klein toevallig te behouden en je gaat zien dat dit geldelijk voordelig is. Via afval dus mogelijk mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er zo min toevallig restafval over. In de het restafvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je geen extra kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en ruiten horen geen in de rest afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. In de het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel omschreven producten weer te benutten waar dat het mag.

Wat kost een container een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom, de afmeting van afvalcontainer alsook hoe vaak de container geledigd container geleegd moet worden worden. Je vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de vat op een publieke plek staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van duurzame stroom. Algemeen afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelvormige resten worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen uit gedurende de verbranding die in meer of kleinere mate echter in het milieu komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalpartner:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalpartner

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Hoe hoger op de ladder, hoe duurzamer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je mag selecteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te ramen welke grootte het beste bij je past? Neem dan gauw aansluiting op met een van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je één keer een aanvullend lediging of regulier een maatje groter? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalsoort, stof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces staat overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde alternatieve bak neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit duidelijk is. Zo kom je naderhand nooit voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalpartner

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg gevarieerd assortiment van containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, maar ook in kantoor mag je je organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot deel uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het scheiden van je vuilnis ook beter voor de milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Afvalpartner

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren jouw container bij de verlangde plek geplaatst. Je bepaalt zelf het verlangde capaciteit en hoe frequent het container geleegd dient te worden. Zo ken je daarom zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kan en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu door jouw afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu veel minder als wij afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel afval je sorteert, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en je geldbeurs. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden zijn. Glasscherven bestaat van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval door het ruimte en ook massa veel plaats in het afval van het bedrijf op. Je kunt dus heel besparen op je kosten voor afval. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te produceren uit nieuwe materialen.

Komt er op jouw bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Heb jij variërende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het aantal containers makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor het glasafval

Koop het beste bakken voor jouw glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit één container met tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liter. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maand en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier vaak ons het bak komen legen. ons leveren het voordeligste service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter echter een prima grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuwe glazen. Bij het verwerken doen we onderscheid tussen blank, bruine, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er bij één heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag wel er bij het glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en op veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je daarom best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een veilig proces voor verzameling en vernietiging van archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jouw dossiers niet in het papierbak wilt gooien. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waarin het document exact erin past. Wanneer het documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgen niemand zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal in de tijdstip langs voor de container te legen en de papier plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij de bak via de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het content wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in het deksel kan je het papieren in het bak werpen. Jij heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief geen op het vervoer gaat, loop je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.