Afvalpers Kliko Kopen 🔴 15 VERBAZENDE GEHEIMEN

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Tracht deze stroom van afval zo minimaal eventueel te behouden en je zal opmerken dat dit geldelijk gunstig is. Via afval zo zoveel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalpers Kliko Kopen

Kies uit van de meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel de de beste beste container geschikt voor je restafval. In de de rest restafvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare vuil dat je geen verder kan scheiden. Papier/karton, swill, en ruiten passen geen binnen de restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden hebben ons de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor elke afvalstromen dat binnen firma’s ontstaan. Deze stromingen kunnen meestal afzonderlijk ingezameld zijn. Dit is goed aangaande het natuur en het geldbeugel.

Wat moet er binnen ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen eveneens sorteert, er gaat steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroom heel klein eventueel te bewaren en je zult merken dat dit financieel voordeelgevend is. Door vuil dus zoveel toevallig te sorteren, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er zo minimaal toevallig overblijvend afval over. In de de rest container werp je al het het niet-recyclebare afval dat je niet verder verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet binnen de rest restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk toevallig te verdelen. In het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de bedoeling beschreven producten weer te aanwenden als dat het kan.

Wat kost een container rolcontainer bedrijfsafval?

De prijzen voor de containers afhankelijk afhangend van de het stroom van afval, de grootte van omvang van de container alsook hoe vaak de rolcontainer geleegd moet zijn. U vindt alle tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de vele soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je direct tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de vat op een algemene plek staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare stroom. Restafval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar liefst 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelachtige slakken worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse giftige substanties vrij gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate toch in het milieu komen. Dus moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalpers Kliko Kopen:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als deze maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder type afval en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalpers Kliko Kopen

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 treden.

Hoe hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je mag selecteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te ramen die omvang het perfect bij je past? Neem dan even contact op met één van onze experts. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen weten wij exact wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een aanvullend legen of regulier een formaat ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect transparant is. Hierdoor ben je achteraf geen voor nare onthullingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalpers Kliko Kopen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie tussen een heel gevarieerd aanbod van containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw papier- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoor mag je je biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in te verzamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit uw vuilnis ook goed voor het milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD is namelijk een grondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalpers Kliko Kopen

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uren jouw container op de gewenste plek staan. U beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je dus vast dat je jouw afval steeds weg kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu door jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving veel als wij afval recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof is gestopt Los karton of verschillend document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat is ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasafval bestaat uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder om splitsen pakt het door het volume en ook massa veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Jij kunt dus flink besparen in je afvalkosten. Het is tevens volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht dan glazen om te produceren van verse grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glasafval vrij, zoals in de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met flexibele overeenkomsten omdat jij het aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor het glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasafval bij onze dienst. Je heeft de selectie uit één container van tweehonderdveertig liters en van 900 liter. Er al één container voor glas vanaf €13 per maand en dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies jij op welke manier frequent ons het bak komen legen. wij biedt het voordeligste service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel energie voor het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen één goede basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuw glas. Bij het bewerken doen wij verschil onder wit, bruin, groen en gemengd glazen. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er bij één veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag wel er bij de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en op een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernieling worden het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je archief niet in het papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig veel vuil in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor dossiervernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het papier exact erin . Wanneer het documenten eenmaal binnen het container zitten, krijgt zij meer bij . Onze chauffeur komt eens in zoveel tijd langs om de bak te legen en het papier ter plaats vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij het bak door de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in het deksel kan jij het papieren in het container werpen. Je hebt de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op het transport gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.