Afvalwijzer Hilversum ᐅ 13 OPZIENBARENDE FEITEN

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Tracht het stroom van afval heel minimaal eventueel te houden en je gaat zien dat deze financieel voordelig is. Met afval zo veel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalwijzer Hilversum

Kies uit de meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de ideale afvalcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet extra kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas thuishoren niet thuis in de container. Tevens omtrent PMD verdelen bezitten ons de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen welke binnen firma’s voortkomen. Die stromingen zouden meestal gescheiden ingezameld zijn. Dit is beter aangaande het natuur en het geldbeugel.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je vuil eveneens verdeelt, er zal er altijd overblijvend afval voortdurend zijn. Tracht deze afvalstroompje heel klein eventueel te bewaren en je gaat opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel zoveel eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo min eventueel restvuil over. In de container gooi je je al de onrecyclebare afval welke je niet verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen geen in de afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. In het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel doel omschreven producten opnieuw te benutten waar het lukt.

Wat kost een een container voor container bedrijfsafval?

De prijzen voor containers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van afvalcontainer alsook hoe vaak de container afvalcontainer geleegd moet geraken. Jij vindt je alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis in een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je meteen gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandwerend, handig als de container op een publieke plek staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van duurzame kracht. Gemengd afval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar zowaar twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen los gedurende de verbrandingsproces die in meer of geringere mate echter in het natuur belanden. Dus moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afvalwijzer Hilversum:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalwijzer Hilversum

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 stappen.

Hoe hoger op de orde, hoe ecologischer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te ramen die grootte het perfect bij je past? Neem dan snel verbinding op met een van onze deskundigen. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten weten wij juist wat je nodig hebt. En verlang je één keer een extra leegmaken of regulier een formaat grotere? Dan is dit uiteraard ook geen probleem!

De prijzen van de containers wisselen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere verschillende container betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit helder is. Zo kom je later nooit voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalwijzer Hilversum

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer uitgebreid assortiment met containers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme aan de loer ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je document- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoor mag je je organisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast is het scheiden uit uw afval ook goed voor het de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalwijzer Hilversum

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je in 24 uur je container op de gewenste plek staan. U bepaalt zelf de verlangde capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo weet je dus vast dat je je afval altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu via jouw afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving minder als we afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook kauwgom) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat is ten behoeve van de milieu en je portemonnee. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden is. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder om scheiden pakt het vanwege het volume en gewicht heel veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Jij kunt daarom flink besparen op je kosten voor afval. Het is tevens volledig om te recyclen. Ook kost het heel veel kleiner energie dan glaswerk te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Heb je wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt met flexibele overeenkomsten waardoor je het nummer containers makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor het glasafval

Koop de meest geschikte containers voor het jouw glasafval op ons. Je heeft de keuze uit keuze van een bak van 240 liter en ook met 900 liters. Er is al een glascontainer vanaf €13 per maand en dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent ons het container zullen komen ledigen. ons leveren het meest voordelige service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen een goede basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij de verwerken maken wij onderscheid tussen blank, bruine, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kan er zijn bij een heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gediend had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook in een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons helpen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heb jij honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernieling worden de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je dossiers niet in het papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel vuil in de vorm van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waarin het papier exact doorheen . Wanneer het documenten al binnen het bak zijn, krijgen ze nog in . Onze bestuurder arriveert eens in de tijd bij om de container legen en de documenten ter plekke vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij de container door de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in het deksel kan jij de documenten in de container gooien. Je heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op vervoer is, loop jij niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.