Afvalzak Grofvuil ᐅ 3 SCHOKKENDE TRUCS

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Tracht het stroom van afval dus beperkt mogelijk te bewaren en je zal opmerken dat deze geldelijk gunstig is. Met vuil dus veel mogelijk te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalzak Grofvuil

Kies uit bij het grootste grootste assortiment afvalcontainers en koop de ideale container voor je restafval. In het afvalcontainer gooi je je al het niet niet-recyclebare afval welke je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren geen in het restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden bezitten ons de juiste correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen welke binnen ondernemingen voortkomen. Die stromingen kunnen dikwijls afzonderlijk ingezameld zijn. Dit is verbeterd voor het milieu en de portemonnee.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Hoezo goed je je vuil ook scheidt, er zal telkens restafval voortdurend zijn. Poog deze stroom van afval zo minimaal toevallig te houden en je zal zien dat deze geldelijk gunstig is. Met afval zo veel eventueel te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel zo weinig eventueel restafval over. Binnen het afvalcontainer gooi je je reeds het niet niet-recyclebare vuil welke je niet verder kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet in de het restafvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat de streefdoel vermeld artikelen opnieuw te gebruiken als dat lukt.

Wat kost een container een container voor container bedrijfsafval?

De kosten van containers zijn afhankelijk hangt af van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte van afmeting van afvalcontainer en hoevaak de afvalcontainer geleegd dient geraken. Je vindt je alle tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de vele varianten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos in 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandveilig, handig als de bak op een openbare plaats staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van groene energie. Algemeen afval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelvormige resten worden toegepast voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke materialen uit in de verbranding die in meer of kleinere mate echter in het milieu komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afvalzak Grofvuil:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afvalzak Grofvuil

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je mag selecteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te schatten welke maat het beste bij je aansluit? Neem dan gauw contact op met één van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een extra leegmaken of standaard een maatje ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, zoals we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere alternatieve container betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit transparant is. Op deze manier kom je later niet voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalzak Grofvuil

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer gevarieerd assortiment met containers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen in verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden uit je afval ook goed voor het milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalzak Grofvuil

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer op het verlangde plek staan. Je bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier ken je daarom vast waar je jouw afval altijd kwijt kan en dat je meewerkt voor een beter milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu minder indien we afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is geplaatst Los doosjes of ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis je scheidt, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasafval bestaat uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval vanwege de volume en ook gewicht heel veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Je kunt dus heel besparen op je kosten voor afval. Het is ook tevens compleet om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner kracht dan glaswerk te produceren uit nieuwe materialen.

Komt er op jouw onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer containers eenvoudig verandert.

De geschikte container voor het glasafval

Bestel de beste bakken voor het jouw glasafval bij ons. Je heeft de selectie van één bak met tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en deze worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de afval kiest jij hoe vaak ons de container komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het het glas te maken uit verse materialen. Glasverval is echter daarentegen één prima basis. Daar zitten meestal circa 50% oud glazen in nieuw glas. Bij de verwerken doen we verschil tussen blank, bruin, groene en ook bont glas. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op een heel veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat is mag er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en in veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je je archief veilig vernietigt zijn. Na vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je jouw dossiers niet wil in de papierbak wilt werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waarin het papier exact erin . Als de papieren eenmaal in het bak zitten, krijgen zij meer in handen. Onze bestuurder komt eens in de zoveel tijd bij voor het bak legen en de documenten plaats vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het container via de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in het deksel kun je de papieren in het bak gooien. Je hebt de selectie uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op transport gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.