Afzetcontainer Te Koop ✔️ 7 SIMPELE TIPS

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Probeer het stroom van afval heel beperkt mogelijk te behouden en je zult zien dat deze economisch voordeelgevend is. Via afval zo mogelijk toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afzetcontainer Te Koop

Selecteer bij het meest uitgebreide aanbod containers en bestel de beste container voor je je restafval. In de de rest container gooi je je al het de niet-recyclebare vuil dat je niet verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en glas passen niet thuis in de de afvalcontainer. Tevens voor PMD verdelen beschikken wij het correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen welke in firma’s voortkomen. Dit stromingen kunnen meestal gescheiden verzameld zijn. Het is goed betreffende de leefomgeving en de geldbeugel.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afval tevens verdeelt, er gaat steeds overblijvend afval blijven zijn. Poog deze stroom van afval dus minimaal mogelijk te behouden en je zal merken dat deze financieel gunstig is. Met afvalstoffen heel zoveel eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus minimaal eventueel restafval over. In de de rest container gooi je je reeds het niet te recyclen vuil dat je niet verder extra kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen niet thuis binnen de afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel streefdoel omschreven producten opnieuw te benutten indien het mag.

Wat kost een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroompje, de omvang van de afvalcontainer en hoe vaak de container geledigd container ontleegd dient zijn. Jij vindt ieder prijzen op de de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en snel een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos in 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je meteen gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de container op een publieke locatie staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van groene energie. Algemeen afval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar liefst twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen uit gedurende de verbranden die in minstens of mindere mate toch in het milieu komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afzetcontainer Te Koop:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afzetcontainer Te Koop

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en kosten ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag selecteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te bepalen welke omvang het goed bij je aansluit? Pak dan even verbinding op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren ervaring met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wil je een keer een extra leegmaken of regulier een maatje groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde verschillende bak aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect helder is. Hierdoor kom je achteraf nooit voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afzetcontainer Te Koop

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg uitgebreid aanbod met containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme op de loer ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoor mag je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot deel uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in te zamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het scheiden van uw afval tevens goed voor het milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD wordt immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Afzetcontainer Te Koop

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uur jouw container op de verlangde locatie staan. Je beslist zelf het gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je jouw afval steeds kwijt kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door je afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving veel minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval je scheidt, hoe goed dat is voor het milieubescherming en je geldbeurs. Glas blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaat van flessen, potjes en scherven. Zonder het te scheiden neemt het door het volume en ook gewicht veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Je kunt dus heel besparen in je kosten voor afval. Het glas is tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel minder energie dan glazen om te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met aanpasbare contracten omdat je de aantal bakken makkelijk verandert.

De juiste bak voor het glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor het jouw glasafval op ons. Je hebt de selectie van één container met 240 liter en ook met 900 liter. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maand en deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kiest jij op welke manier vaak wij de container komen legen. ons biedt het meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie voor het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen één goede basis. Daar zitten meestal circa 50% oudere glazen in nieuw glas. Tijdens het verwerken maken we verschil onder blank, bruin, groen en ook bont glazen. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij een veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook in veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons helpen bij een veilig proces van inzameling en vernietiging van archief. Discreet en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je je archief veilig vernietigt is. Na de vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij jouw archief niet in de papierbak wil gooien. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent veel vuil in de het vorm van geheim papier? Kies voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waar het document exact doorheen past. Wanneer de documenten al in het container zitten, krijgt niemand zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal in zoveel tijdstip langs voor de bak ledigen en het papier plaats te vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin de bak door het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je je geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in de deksel kan jij het papieren in de container gooien. Jij heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op het vervoer gaat, loop je niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.