Andere Formaat Afvalcontainers Steenbergen 🔴 13 VERBIJSTERENDE ZAKEN

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Tracht dit afvalstroom dus klein mogelijk te behouden en je zal opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Andere Formaat Afvalcontainers Steenbergen

Kies uit bij het grootste gamma rolcontainers en bestel het ideale rolcontainer voor je je restvuil. In het container werp je reeds de onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas horen geen in de rest afvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren bezitten we de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromingen welke binnen ondernemingen ontstaan. Die afvalstromen kunnen vaak apart verzameld worden. Het is beter betreffende het milieu milieu en de portemonnee.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil eveneens verdeelt, er zal er steeds restafval blijven zijn. Probeer het stroom van afval heel klein toevallig te behouden en je gaat merken dat dit economisch gunstig is. Door vuil zo zoveel toevallig te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo zo weinig toevallig restvuil over. In de afvalcontainer werp je reeds de niet te recyclen vuil welke je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen niet thuis in de rest container.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de bedoeling beschreven producten weer te gebruiken waar dat het kan.

Wat kost een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen voor de afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van omvang van afvalcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd rolcontainer geledigd dient zijn. Je ontdekt ieder kosten op de de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de vele varianten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je gelijk in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de container op een openbare plek staat. Je gaat uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van groene kracht. Algemeen afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar liefst een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen los gedurende de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate desondanks in het milieu belanden. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Andere Formaat Afvalcontainers Steenbergen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor elk type afval en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Andere Formaat Afvalcontainers Steenbergen

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want puur aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en restafval verwerking

De volume voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussenin. Je kan selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te ramen welke grootte het perfect bij je aansluit? Haal dan even verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je één keer een aanvullend legen of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is dit uiteraard ook geen enkel issue!

De kosten van de containers wisselen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere alternatieve container neerlegt. Wij vinden het essentieel dat dit transparant is. Op deze manier raak je naderhand geen voor nare verrassingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Andere Formaat Afvalcontainers Steenbergen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel gevarieerd assortiment met containers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme aan de horizon ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in verzamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit uw afval ook beter voor het milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Andere Formaat Afvalcontainers Steenbergen

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer op de gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geledigd dient te zijn. Zo ken je daarom zeker waar je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving minder minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis je scheidt, des te goed dat is voor het milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege de ruimte en ook massa veel plaats in het afval van het bedrijf op. Jij kunt dus flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is bovendien compleet te recyclen. Daarnaast kost het heel veel minder energie dan glazen te produceren uit verse grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf heel veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt met flexibele contracten waardoor jij het aantal bakken makkelijk aanpast.

De juiste bak voor glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het je glasverval bij ons. Jij hebt de keuze uit selectie van een bak van tweehonderdveertig liters en ook met 900 liters. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 elke maand en ook deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de glasafval kiest jij hoe vaak wij de bak zullen komen ledigen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel energie voor het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één goede basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij het bewerken maken we verschil onder wit, bruin, groene en ook gemengd glazen. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er bij één heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij de glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en in een veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter goed regelen. Het gesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je je dossiers niet in de de papierbak wil gooien. Enkele papieren bevatten geheime gegevens en kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waarin het document exact doorheen past. Als de documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgen zij meer in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in de tijd langs om het bak ledigen en de papier ter plaats vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij de container door het truck zelf is opgetild en geopend. Het content zal daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in de deksel kan je de papieren in het bak werpen. Je hebt de selectie uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier geen op vervoer gaat, loop je geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.