Archief Alphen Aan Den Rijn 🔥 5 SCHOKKENDE HACKS

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroom heel beperkt eventueel te behouden en je zal zien dat deze geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Archief Alphen Aan Den Rijn

Selecteer uit het grootste meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel het ideale container voor je overblijvend afval. Binnen de restafvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare vuil die je niet extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas horen geen binnen het restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen hebben wij de juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande elke afvalstromen welke binnen firma’s voortkomen. Dit stromen mogen meestal afzonderlijk verzameld worden. Dit is goed betreffende de milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er in de ondernemingsafval?

Hoe goed je je vuil tevens scheidt, er zal er altijd restvuil voortdurend bestaan. Tracht dit stroom van afval zo minimaal eventueel te houden en je zult merken dat dit geldelijk gunstig is. Met vuil dus zoveel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er heel zo weinig eventueel restafval over. Binnen het container gooi je al het niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en glas passen geen in de container.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In de de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de doel vermeld producten nogmaals te benutten indien dat mag.

Wat kost een rolcontainer voor?

De tarieven prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de het afvalstroom, de grootte grootte van rolcontainer en hoevaak de container geledigd container geledigd dient geraken. Je vindt je elke tarieven op tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de talloze typen rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos in 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je meteen gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de vat op een publieke plaats staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Restafval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar minstens een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige materialen vrij in de verbranden die in meer of kleinere mate desondanks in het milieu komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Archief Alphen Aan Den Rijn:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Archief Alphen Aan Den Rijn

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes stappen.

Hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en kosten ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je mag kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te ramen welke omvang het perfect bij je aansluit? Pak dan snel verbinding op met één van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen kennen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een extra lediging of regulier een maatje grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve bak neerlegt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie helder is. Zo ben je achteraf geen voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Archief Alphen Aan Den Rijn

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie uit een heel divers assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de loer staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoren kunt je jouw organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot deel uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen te verzamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het scheiden van je afval tevens beter voor de omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Archief Alphen Aan Den Rijn

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uur jouw container bij het verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe frequent het container geledigd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een beter omgeving via je afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder als wij afval recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit gestopt Los karton of ander document
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn voor de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potten en scherven. Zonder om scheiden neemt het vanwege de ruimte en gewicht heel veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Jij kan daarom flink besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht dan glazen om te maken uit verse materialen.

Komt daar op jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare contracten waardoor jij de nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor het glas restafval

Koop de beste bakken voor het jouw glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze uit een bak van tweehonderdveertig liters en van 900 liters. Er reeds één container voor glas vanaf €13 per maand en deze wordt gratis neergezet. Op basis van de de afval kiest jij op welke manier frequent wij de bak zullen komen ledigen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel energie voor het het glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter echter een prima basis. Er zit meestal circa 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens de verwerken maken wij verschil onder blank, bruin, groene en bont glas. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er op een veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook op een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou je dus best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je je archief beschermd vernietigt is. Na vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je je dossiers niet in de papierbak wil gooien. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is heel tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waar het papier exact doorheen past. Als de documenten al in het bak zijn, krijgt niemand ze meer in . Onze bestuurder komt eenmaal de zoveel tijd bij om de container legen en het papier plaats te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij de bak door het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in de deksel kun jij het papieren in de bak gooien. Je heeft de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op het vervoer gaat, loop je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.