Archiefvernietiging Aan Huis ➡️ 5 OPZIENBARENDE FEITJES

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restafval blijven bestaan. Poog het afvalstroom zo minimaal toevallig te bewaren en je zult zien dat dit financieel gunstig is. Door vuil zo veel eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Archiefvernietiging Aan Huis

Kies uit bij de ruimste gamma rolcontainers en bestel de beste ideale rolcontainer voor je je restafval. In de de rest afvalcontainer gooi je al het onrecyclebare afval dat je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten horen geen in de de afvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren hebben we het juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende ieder afvalstromen dat bij firma’s ontstaan. Deze stromingen kunnen dikwijls apart ingezameld zijn. Dit is goed betreffende het natuur en de geldtas.

Wat moet er binnen ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen tevens scheidt, er gaat telkens restafval aanwezig voorkomen. Poog dit afvalstroom heel minimaal mogelijk te houden en je zult opmerken dat deze geldelijk gunstig is. Door vuil heel zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de rest afvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen vuil die je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet thuis in het container.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel bedoeling beschreven artikelen weer te gebruiken als het kan.

Wat kost een een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de containers zijn hangt af van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container rolcontainer geleegd dient worden. U vindt je ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en snel een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je gelijk tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de container op een openbare plaats staat. Je gaat uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van groene energie. Algemeen afval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar zowaar twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelige resten worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van straten. Helaas komen er ook allerlei schadelijke substanties vrij gedurende de verbranden die in meer of kleinere mate toch in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Archiefvernietiging Aan Huis:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Archiefvernietiging Aan Huis

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de orde, des te duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en algemeen afval beheer

De volume voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je mag selecteren voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te schatten wat omvang het beste bij je past? Pak dan even contact op met een van onze experts. Door onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je vereist hebt. En wens je één keer een meer lediging of regulier een maatje groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere container aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect helder is. Zo raak je naderhand niet voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Archiefvernietiging Aan Huis

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg divers aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast als de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je document- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoor mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je containers minder snel vol. Daarnaast is het apart houden van uw afval ook goed voor de omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Archiefvernietiging Aan Huis

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en nationale bereik, heeft je in 24 uren je afvalcontainer bij het verlangde locatie staan. U beslist zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo ken je dus zeker waar je jouw vuilnis altijd weg kunt en waar je bijdraagt voor een beter omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel als we afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te meer afval je scheidt, des te beter dat het is ten behoeve van het milieu en ook je portemonnee. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden is. Glasverval bestaan van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval door het ruimte en ook massa veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom flink uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te maken van nieuwe materialen.

Komt daar op je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan één glascontainer essentieel. Bezit je wisselende periodes qua drukte? ons functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

De juiste container voor het glas restafval

Bestel het beste containers voor je glasafval op ons. Jij heeft de keuze uit selectie uit één bak van tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liters. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 elke maand en ook deze worden gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kiest je hoe frequent ons de container komen legen. ons biedt het meest voordelige service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost kost veel energie om het glas te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter één prima grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Tijdens het bewerken maken we onderscheid onder wit, bruin, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kan er op een veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of contact .

Wat mag er bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook op veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je dus beter goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernieling zullen het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij je dossiers niet in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de vorm van geheim papier? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waarin het document exact doorheen . Als het papieren al binnen de container zijn, krijgt zij nog in . Onze chauffeur arriveert eenmaal in de zoveel tijd langs om het container ledigen en het documenten ter plekke te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin het bak door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het content zal daarna direct vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via de klep in het deksel kan jij het documenten in de container gooien. Je heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op vervoer gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.