Archiefvernietiging Assen ✔️ 3 VERRASSENDE FEITEN

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje zo beperkt mogelijk te houden en je zult merken dat deze economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen zo veel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er zo minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Archiefvernietiging Assen

Kies uit uit het meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en koop de beste meest geschikte container voor je restafval. Binnen het restafvalcontainer gooi je je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten horen niet thuis in het afvalcontainer. Tevens omtrent PMD verdelen bezitten we de juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromen dat in firma’s vrijkomen. Die stromingen kunnen vaak afzonderlijk verzameld worden. Dit is goed aangaande de natuur en het portemonnee.

Wat mag wel er in zakelijk afval?

Hoezo goed je je afvalstoffen eveneens sorteert, er gaat altijd restafval blijven voorkomen. Tracht deze afvalstroompje dus minimaal eventueel te bewaren en je zal merken dat deze financieel voordelig is. Via afval zo zoveel eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo minimaal toevallig restafval over. Binnen de container werp je reeds het onrecyclebare afval die je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren geen in de restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. In de het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het streefdoel vermeld producten opnieuw te aanwenden als dat lukt.

Wat kost een een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de rolcontainers zijn afhangend van de de afvalstroom, de grootte afmeting van de container en hoevaak hoe vaak de de rolcontainer geledigd moet worden worden. Je ontdekt ieder tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en snel een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de vat op een algemene plek staat. Je gaat uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van groene stroom. Gemengd afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties uit gedurende de verbranden die in bepaalde of geringere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Archiefvernietiging Assen:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Archiefvernietiging Assen

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes stappen.

Hoe hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je mag opteren voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te bepalen die maat het goed bij je past? Neem dan snel contact op met een van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten weten wij juist wat je nodig hebt. En verlang je een keer een extra lediging of standaard een formaat groter? Dan is deze natuurlijk ook geen probleem!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde andere rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit transparant is. Hierdoor raak je achteraf nooit voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Archiefvernietiging Assen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel gevarieerd aanbod van containers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis staan, of vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je papier- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook op kantoren kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot deel van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten te zamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden uit uw afval tevens goed voor het het omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Archiefvernietiging Assen

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uur jouw container bij het verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker dat je je vuilnis altijd weg kan en dat je meewerkt aan een beter omgeving via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel minder indien we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton of ander document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je scheidt, des te beter dat is voor de milieubescherming en ook je portemonnee. Glas is één van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaat van flessen, potjes en glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het vanwege het ruimte en massa heel veel plaats in het bedrijfsafval op. Je kan daarom flink uit besparen op je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht dan glazen om te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf heel veel glas vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is een glascontainer essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert met flexibele contracten omdat je het nummer bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor glasafval

Koop de beste containers voor het je glasafval op ons. Je hebt de keuze uit één bak met tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liters. Er is al één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden gratis geplaatst. Op basis van de afval kies jij hoe frequent ons het bak komen legen. ons leveren het voordeligste service.

Zo wordt glas verwerkt

Het veel kracht voor het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter een prima grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glas. Bij de verwerken doen we verschil onder blank, bruine, groene en ook gemengd glazen. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er bij een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en in veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je dus beter goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je dossiers niet in de het papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen archief is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in het gedaante van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waar het papier precies erin . Wanneer het documenten al in de container zitten, krijgen niemand zij nog in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in tijd langs om de bak te ledigen en de papier plekke vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarin de bak door het truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in de deksel kan je de papieren in het bak werpen. Jij heeft de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op transport gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.