Archiefvernietiging.Com ➡️ 11 SNELLE GEHEIMEN

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Poog deze stroom van afval heel beperkt toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat het financieel gunstig is. Via vuil dus mogelijk mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er heel min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Archiefvernietiging.Com

Kies uit uit het grootste grootste gamma rolcontainers en koop het meest geschikte container voor je restafval. In de de afvalcontainer werp je al het onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder extra kan scheiden. Karton/karton, swill, en vensterglas passen niet in de afvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen beschikken we de geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen dat binnen firma’s voortkomen. Deze stromen kunnen dikwijls apart ingezameld geraken. Het is verbeterd betreffende het natuur en de portemonnee geldtas.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Hoezo prima je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal er altijd restafval voortdurend zijn. Poog het afvalstroompje dus minimaal toevallig te behouden en je zult opmerken dat dit financieel gunstig is. Door afval zo veel eventueel te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo min toevallig restvuil over. In het restafvalcontainer gooi je al het het niet niet-recyclebare vuil welke je geen extra kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen niet in de de rest container.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In de de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel doel vermeld artikelen nogmaals te benutten indien het mag.

Wat kost een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom stroom van afval, de grootte omvang van container en hoevaak de container afvalcontainer geledigd dient worden. Je ontdekt elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de talloze soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je gelijk gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de container op een algemene plek staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van groene kracht. Algemeen afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar zowaar twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelachtige assen worden toegepast voor het ophogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen vrij in de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate echter in het leefomgeving komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Archiefvernietiging.Com:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Archiefvernietiging.Com

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes niveaus.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen zakelijk afval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te schatten welke grootte het perfect bij je past? Neem dan gauw contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalsoorten kennen wij exact wat je vereist hebt. En wil je één keer een aanvullend legen of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De kosten van de bakken variëren per afvalcategorie, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde andere bak aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit helder is. Hierdoor ben je achteraf geen voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Archiefvernietiging.Com

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw papier- en papier op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens op kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in zamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Bovendien is het scheiden uit je vuilnis tevens beter voor het het milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Archiefvernietiging.Com

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op het verlangde locatie staan. U beslist zelf de gewenste capaciteit en hoe frequent het container geleegd moet te worden. Zo weet je dus zeker waar je je afval altijd weg kan en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder minder als wij afval recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis je scheidt, des te beter dat is ten behoeve van het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen zijn. Glasverval bestaat uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder om splitsen pakt het door het volume en gewicht heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom flink uit besparen in je afvalkosten. Het is bovendien compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk te maken van verse materialen.

Komt daar bij jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is is een glascontainer essentieel. Bezit je variërende periodes qua drukte? wij werkt met aanpasbare contracten omdat jij de aantal containers makkelijk verandert.

De geschikte container voor glas restafval

Koop de beste containers voor je glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit een bak met 240 liter en met 900 liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 per maand en deze worden gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kiest jij hoe vaak wij de container komen ledigen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het veel kracht om glas te produceren uit verse materialen. Glasverval is daarentegen een goede grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glas. Bij de verwerken maken we onderscheid tussen wit, bruine, groene en gemengd glas. Daarnaast worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er op een heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en ook in veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat jouw archief veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij jouw archief niet in de het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig veel vuil in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waar het papier exact erin past. Wanneer de papieren eenmaal binnen het container zijn, krijgen zij meer bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal in de zoveel tijdstip bij voor de container te ledigen en het documenten plekke te vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin het bak door de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klep in het deksel kun je de documenten in het container gooien. Jij hebt de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief geen op het transport gaat, loop jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.