Archiefvernietiging Drenthe ➡️ 3 ONVOORSTELBARE TIPS

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroompje zo minimaal eventueel te behouden en je gaat zien dat dit economisch voordelig is. Met vuil heel veel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er zo min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Archiefvernietiging Drenthe

Kies bij het grootste meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en koop de beste ideale container geschikt voor je restafval. In het restafvalcontainer gooi je al de niet te recyclen vuil die je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet in de de rest container. Tevens voor PMD sorteren beschikken we het juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende alle afvalstromingen die in firma’s voortkomen. Dit stromen zouden dikwijls afzonderlijk opgehaald worden. Dat is beter betreffende de milieu en het geldtas.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Hoezo goed je je vuil ook sorteert, er gaat altijd restafval voortdurend zijn. Probeer deze afvalstroom dus klein eventueel te behouden en je zal merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via vuil dus mogelijk toevallig te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo minimaal toevallig restafval over. In het restafvalcontainer gooi je je al de onrecyclebare afvalstoffen dat je geen verder kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis binnen het container.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het bedoeling vermeld producten opnieuw te gebruiken indien dat lukt.

Wat kost een een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor afvalcontainers zijn hangt af van de de afvalstroom, de grootte afmeting van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geleegd dient geraken. Je vindt ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en snel een van de talloze soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je gelijk in het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de container op een algemene locatie staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Gemengd afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelachtige assen worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties uit in de verbranden die in minstens of kleinere mate echter in het milieu komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Archiefvernietiging Drenthe:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Archiefvernietiging Drenthe

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je mag opteren voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te schatten welke maat het goed bij je past? Neem dan even contact op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een aanvullend leegmaken of standaard een grootte grotere? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De kosten van de bakken wisselen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een andere verschillende rolcontainer neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect transparant is. Hierdoor ben je achteraf niet voor nare verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Archiefvernietiging Drenthe

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer uitgebreid assortiment met containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens in kantoren kunt je je organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten in te verzamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw afval tevens goed voor het milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD is immers een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Archiefvernietiging Drenthe

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij de verlangde locatie staan. U beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo weet je daarom vast dat je je vuilnis steeds weg kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu minder minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof zit geplaatst Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis je scheidt, hoe beter dat is voor de milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaan uit flesjes, potten en scherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval door de volume en massa heel veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Jij kunt dus heel besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet te recyclen. Daarnaast kost het veel kleiner kracht dan glaswerk om te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat er op je onderneming veel glasafval los, zoals bij de horecabedrijven, dan is is een glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert met flexibele contracten waardoor je het nummer bakken makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor je glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit keuze van één container van 240 liter en van 900 liters. Er al een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de de glasafval kies jij hoe frequent ons het container komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het kost veel kracht om het glas om te maken van verse materialen. Glasafval is echter echter één prima basis. Er zitten meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Bij de bewerken doen we verschil tussen wit, bruine, groene en ook bont glas. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij één heel veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of contact op.

Wat is mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook op een veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je daarom best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jouw archief niet in het papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waar het papier exact doorheen past. Wanneer het papieren eenmaal in de container zitten, krijgen niemand zij nog in . Onze bestuurder arriveert eenmaal tijd langs om het bak te ledigen en het documenten ter plaats vernielen in onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij de bak via het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in de deksel kun jij het documenten in het container werpen. Jij heeft de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op transport is, loop jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.