Archiefvernietiging Emmen ➡️ 15 VERRASSENDE FEITEN

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restafval blijven bestaan. Tracht deze stroom van afval heel minimaal mogelijk te behouden en je zal merken dat deze financieel voordeelgevend is. Via vuil dus mogelijk eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Archiefvernietiging Emmen

Kies uit uit het grootste ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de de beste ideale afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de container gooi je je reeds het onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren niet in de rest afvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren beschikken wij de juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen dat binnen bedrijven ontstaan. Die stromingen zouden meestal afzonderlijk verzameld zijn. Dit is goed voor het milieu leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat mag er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroom zo beperkt toevallig te behouden en je zal opmerken dat het economisch gunstig is. Door afvalstoffen zo mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er zo min eventueel overblijvend afval over. In de de rest restafvalcontainer gooi je je al het de onrecyclebare afvalstoffen welke je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet binnen de afvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel doel vermeld producten nogmaals te aanwenden waar het kan.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor rolcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van omvang van afvalcontainer en hoevaak de container geledigd container geleegd dient worden. Jij vindt elke kosten op de.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de vele soorten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis in een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je direct tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden gebruikt voor het verhogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen los in de verbranden die in bepaalde of mindere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Archiefvernietiging Emmen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Archiefvernietiging Emmen

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de ladder, des te duurzamer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je mag selecteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te ramen welke maat het perfect bij je past? Pak dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalstromen weten wij precies wat je nodig hebt. En wil je een keer een meer lediging of regulier een formaat grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de containers variëren per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde andere bak betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier kom je achteraf niet voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Archiefvernietiging Emmen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg divers assortiment met containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoren mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen in zamelen, zitten je containers minder vlug vol. Daarnaast is het apart houden van uw vuilnis ook goed voor het de milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Archiefvernietiging Emmen

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uur je afvalcontainer bij het verlangde plek staan. Je beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je je vuilnis steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een beter omgeving via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit gestopt Los karton of verschillend document
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat zal zijn ten behoeve van het milieu en ook jouw portemonnee. Glas is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval door het volume en ook massa veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Jij kan dus heel uit besparen in je kosten voor afval. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Ook kost het heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren van verse materialen.

Komt daar op jouw onderneming veel glas vrij, zoals in de horecabedrijven, dan een glascontainer essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden qua drukte? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor jouw glasverval op onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie uit een bak van 240 liter en van 900 liter. Er al een container voor glas vanaf €13 elke maand en deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de de afval kiest jij op welke manier vaak wij de bak komen legen. ons leveren het voordeligste service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen een prima basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Bij de verwerken doen we verschil tussen blank, bruine, groen en ook bont glazen. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er bij één veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en op een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat jouw archief veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je archief niet wil in het papiercontainer wil gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waarin het papier precies erin . Wanneer het papieren al in het container zitten, krijgen zij nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eens de tijdstip langs voor de bak ledigen en het papier ter plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij het bak via de truck zelf is opgetild en geopend. De content zal daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Via het klep in de deksel kun jij de documenten in de bak werpen. Jij hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op het vervoer is, loop je niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.