Archiefvernietiging Friesland ☑️ 9 VERBORGEN FEITEN

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroom zo minimaal mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Door afvalstoffen dus zoveel toevallig te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Archiefvernietiging Friesland

Kies uit het grootste grootste aanbod containers en koop het beste rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen de rest restafvalcontainer werp je al het niet niet te recyclen afvalstoffen welke je niet extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas horen geen in de het container. Eveneens omtrent PMD verdelen bezitten ons de juiste correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen die bij bedrijven voortkomen. Deze stromingen kunnen meestal apart verzameld geraken. Dit is goed betreffende het leefomgeving en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er gaat altijd restvuil aanwezig voorkomen. Tracht dit afvalstroom dus minimaal eventueel te behouden en je zult zien dat het geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen dus zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus zo weinig eventueel restvuil over. In het restafvalcontainer werp je reeds het niet niet-recyclebare afval dat je niet verder verder kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren geen in het afvalcontainer.

Is het verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het bedoeling beschreven artikelen weer te aanwenden waar dat het kan.

Wat kost een een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor containers afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van afmeting van de container alsook hoe vaak de de container rolcontainer geledigd dient worden. U ontdekt alle prijzen op de.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de vele varianten afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je gelijk tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de container op een publieke locatie staat. Je kiest uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het aanvullen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties uit in de verbranden die in bepaalde of mindere mate echter in het milieu komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Archiefvernietiging Friesland:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Archiefvernietiging Friesland

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je mag opteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te schatten wat omvang het goed bij je aansluit? Haal dan gauw aansluiting op met een van onze deskundigen. Door onze vele jaren ervaring met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een meer leegmaken of regulier een grootte grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde alternatieve bak aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie transparant is. Hierdoor ben je achteraf niet voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Archiefvernietiging Friesland

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze uit een erg divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar ook op kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast is het apart houden van je afval tevens goed voor het de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Archiefvernietiging Friesland

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren je container op het gewenste locatie staan. U bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo weet je dus zeker dat je je afval altijd weg kunt en dat je bijdraagt aan een beter milieu via je afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu veel minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit geplaatst Los doosjes of ander document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis je sorteert, hoe goed dat is ten behoeve van de milieu en ook je geldbeurs. Glas is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder om scheiden neemt het vanwege het volume en ook gewicht veel plaats in het afval van het bedrijf in. Je kunt daarom flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glazen te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op jouw bedrijf heel veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is is een container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert met flexibele contracten omdat je het nummer containers makkelijk verandert.

Het juiste bak voor het glas restafval

Bestel het beste containers voor je glasafval op onze dienst. Jij heeft de selectie uit een bak van 240 liters en ook van 900 liter. Er al één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest je hoe frequent wij de container zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste service.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter een prima basis. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken we verschil tussen blank, bruine, groen en gemengd glas. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er bij één veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat mag er bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook in een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat jouw archief beschermd vernietigt is. Na de vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je je dossiers niet wil in de het papierbak wilt werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel afval in de gedaante van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waar het papier precies erin past. Wanneer de documenten al in de container zitten, krijgen niemand zij nog in handen. Onze bestuurder arriveert eens in de zoveel tijd bij om het bak ledigen en de papier plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij de container door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door de klep in het deksel kan jij het documenten in het container gooien. Je hebt de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op transport gaat, loopt je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.