Archiefvernietiging Gent ✔️ 11 VERRASSENDE ZAKEN

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Poog het afvalstroompje zo minimaal eventueel te bewaren en je zal opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met afval dus mogelijk eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Archiefvernietiging Gent

Kies uit uit het meest uitgebreide gamma containers en bestel het meest geschikte afvalcontainer voor je je restvuil. In het afvalcontainer gooi je reeds het niet onrecyclebare vuil welke je niet meer kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en glas passen geen in de de rest afvalcontainer. Eveneens voor PMD verdelen beschikken wij het juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen welke bij bedrijven ontstaan. Die stromen kunnen vaak gescheiden ingezameld geraken. Het is verbeterd aangaande de leefomgeving en het portemonnee.

Wat mag wel er in ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afval eveneens sorteert, er gaat telkens restvuil blijven voorkomen. Poog dit afvalstroom heel klein mogelijk te houden en je gaat merken dat deze financieel gunstig is. Door afvalstoffen dus mogelijk toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er zo zo weinig mogelijk restvuil over. In de container werp je al het het niet niet-recyclebare afval die je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet thuis in het afvalcontainer.

Is het sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. Binnen de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel vermeld producten nogmaals te aanwenden indien het kan.

Wat kost een een container bedrijfsafval?

De tarieven voor rolcontainers zijn afhankelijk van de de afvalstroom, de grootte grootte van rolcontainer en hoe vaak de de container ontleegd moet worden geraken. Jij ontdekt alle tarieven op de tarievenpagina de.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en snel een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis in een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de container op een algemene plek staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Algemeen afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar zowaar twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelvormige assen worden ingezet voor het ophogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen vrij tijdens de verbranding die in bepaalde of geringere mate echter in het natuur belanden. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Archiefvernietiging Gent:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Archiefvernietiging Gent

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Hoe hoger op de orde, des te ecologischer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je kunt selecteren voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te ramen wat grootte het beste bij je past? Pak dan even verbinding op met een van onze specialisten. Door onze vele jaren kennis met afvalstromen begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een meer lediging of regulier een maatje ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen probleem!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons simpele bestelproces staat vermeld helder wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie transparant is. Hierdoor kom je achteraf niet voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Archiefvernietiging Gent

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg divers assortiment met containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je papier- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoor mag je je biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in te zamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden van uw vuilnis tevens goed voor het het omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Archiefvernietiging Gent

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer op het verlangde plek geplaatst. Je bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geleegd moet te worden. Zo weet je daarom vast dat je je afval steeds kwijt kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder indien wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is gestopt Los doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je scheidt, hoe beter dat is ten behoeve van de milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk is één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval door het ruimte en gewicht heel veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Je kunt dus heel besparen in jouw afvalkosten. Het is bovendien compleet om te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glazen te maken van nieuwe materialen.

Komt daar bij jouw bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is is een glascontainer essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met flexibele contracten waardoor jij het nummer bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor glas restafval

Koop het beste containers voor het jouw glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit één container van tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van de de glasafval kies jij hoe frequent ons de container zullen komen legen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie voor het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een prima basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas in nieuw glazen. Tijdens de bewerken maken we verschil onder wit, bruine, groene en ook bont glas. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kan er bij één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag er bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en in een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed regelen. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heb je 100% garantie dat je dossiers veilig vernietigt is. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je dossiers niet wil in het papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de het vorm van geheim papier? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het papier exact erin past. Wanneer de papieren eenmaal binnen de container zitten, krijgen ze nog bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal zoveel tijdstip langs om de bak te legen en het papier ter plaats te vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij het bak door het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via de klep in het deksel kan je de documenten in de bak werpen. Jij hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief geen op het vervoer gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.