Archiefvernietiging Groningen ᐅ 14 LUCRATIEVE WEETJES

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Poog het stroom van afval heel klein mogelijk te houden en je gaat zien dat deze geldelijk gunstig is. Door afval zo mogelijk eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Archiefvernietiging Groningen

Selecteer bij de grootste assortiment afvalcontainers en bestel de het beste container voor je overblijvend afval. In de de rest container gooi je je al het het niet niet-recyclebare vuil dat je niet verder kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en glas thuishoren niet in de de rest afvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren hebben we de correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromingen dat binnen bedrijven vrijkomen. Dit stromingen mogen meestal afzonderlijk ingezameld geraken. Dat is beter aangaande de milieu en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er in zakelijk afval?

Hoezo goed je je vuil ook scheidt, er zal er altijd restafval voortdurend zijn. Tracht deze afvalstroom zo minimaal eventueel te bewaren en je zal merken dat deze economisch voordelig is. Via vuil zo zoveel toevallig te verdelen, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus zo weinig toevallig restvuil over. In de de rest restafvalcontainer gooi je je al het niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en glas thuishoren niet thuis in de het container.

Is het sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. In de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel doel beschreven artikelen opnieuw te gebruiken als het lukt.

Wat kost een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten voor containers afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom, de afmeting van container en hoevaak hoevaak de container container geleegd moet worden. U vindt je alle kosten op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je snel en snel een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je direct in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de bak op een publieke plaats staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van duurzame stroom. Algemeen afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelige slakken worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke substanties vrij in de verbranden die in minstens of kleinere mate toch in het natuur komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Archiefvernietiging Groningen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Archiefvernietiging Groningen

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want puur gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te schatten die omvang het perfect bij je past? Pak dan even contact op met één van onze experts. Door onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een extra lediging of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalsoort, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een andere andere rolcontainer betaalt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor kom je naderhand geen voor nare verrassingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Archiefvernietiging Groningen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoren kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Daarnaast is het scheiden van je afval ook goed voor de omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Archiefvernietiging Groningen

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en landelijke bereik, heb je in 24 uren je container bij het gewenste locatie geplaatst. U beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geledigd dient te zijn. Zo ken je dus zeker dat je jouw afval steeds weg kan en waar je meewerkt aan een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder als wij afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat is ten behoeve van het milieubescherming en je geldbeurs. Glas blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder het te splitsen neemt het door het ruimte en gewicht veel plaats in het afval van het bedrijf op. Jij kan daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder kracht dan glaswerk te produceren uit verse materialen.

Komt daar op je onderneming veel glas los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is is één container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het nummer bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor glasafval

Bestel het beste bakken voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je heeft de keuze van een bak met 240 liters en ook met 900 liters. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de de afval kies je op welke manier vaak ons het container komen legen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter echter één goede basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuw glas. Bij de verwerken doen we onderscheid onder wit, bruine, groen en gemengd glas. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kan er bij één veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en ook in veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je daarom best goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons helpen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat jouw archief veilig vernietigt is. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jouw dossiers niet in de papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel vuil in de het gedaante van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waarin het document exact doorheen past. Wanneer de documenten al binnen de container zitten, krijgt niemand zij nog bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in zoveel tijdstip bij om het container legen en het papier plekke te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij de container door de truck zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Via de klep in de deksel kan je de documenten in het bak gooien. Je hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op vervoer is, loop je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en vernietigd.