Archiefvernietiging Heerhugowaard 🔴 15 VERBAZENDE TIPS

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Probeer het afvalstroompje heel beperkt toevallig te bewaren en je zult zien dat dit geldelijk gunstig is. Met afval dus mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Archiefvernietiging Heerhugowaard

Kies bij de meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel de het ideale container geschikt voor je restvuil. In de restafvalcontainer gooi je je reeds de onrecyclebare afvalstoffen welke je geen extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en glas passen geen in de het afvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden beschikken ons het correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen dat binnen firma’s ontstaan. Dit stromingen zouden dikwijls afzonderlijk verzameld zijn. Het is goed aangaande het milieu leefomgeving en het geldbeugel.

Wat kan er in de ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restafval blijven zijn. Tracht dit stroom van afval dus minimaal eventueel te bewaren en je zal opmerken dat deze geldelijk gunstig is. Met vuil heel veel mogelijk te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel min eventueel restafval over. Binnen de afvalcontainer gooi je al het niet te recyclen afvalstoffen die je geen meer kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet thuis binnen de afvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. In het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het de bedoeling beschreven producten nogmaals te aanwenden waar dat lukt.

Wat kost een container container voor?

De tarieven voor tarieven van rolcontainers zijn hangt af van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte van afmeting van afvalcontainer en hoe vaak de de afvalcontainer geleegd moet zijn. Jij ontdekt ieder kosten op tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je snel en vlug een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je meteen tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de vat op een publieke locatie staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van duurzame energie. Gemengd afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelvormige resten worden toegepast voor het ophogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige materialen los gedurende de verbranding die in minstens of geringere mate echter in het natuur belanden. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Archiefvernietiging Heerhugowaard:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk type afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Archiefvernietiging Heerhugowaard

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je mag kiezen voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te bepalen wat maat het beste bij je aansluit? Haal dan gauw aansluiting op met één van onze experts. Met onze langdurige deskundigheid met afvalstromen weten wij exact wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een aanvullend lediging of regulier een formaat grotere? Dan is dat uiteraard ook geen kwestie!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, materiaal en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, als we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons simpele bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde alternatieve bak betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect transparant is. Op deze manier kom je later nooit voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Archiefvernietiging Heerhugowaard

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer gevarieerd assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je papier- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, maar tevens in kantoren mag je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen in zamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Daarnaast is het scheiden uit je afval ook beter voor het de omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Archiefvernietiging Heerhugowaard

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren je container op het verlangde locatie staan. U bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe frequent het container geledigd dient te zijn. Zo ken je dus zeker dat je jouw vuilnis altijd kwijt kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket inclusief chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf sorteert, hoe goed dat het zal zijn voor het milieu en ook jouw geldbeurs. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden is. Glasscherven bestaat uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval vanwege het volume en massa veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Jij kunt dus heel uit besparen in je kosten voor afval. Het is tevens compleet te hergebruiken. Ook kost het veel kleiner energie dan glazen te produceren van nieuwe materialen.

Komt daar bij je bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert met flexibele contracten omdat je het aantal bakken makkelijk verandert.

Het juiste bak voor het glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor het je glasverval bij ons. Jij hebt de keuze uit selectie van één container met 240 liter en met negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 elke maand en ook dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier frequent wij de container komen legen. ons biedt het voordeligste service.

Zo worden glas verwerkt

Het kost veel kracht om het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Daar zit meestal circa 50% oudere glas in nieuw glas. Bij het verwerken doen we onderscheid tussen blank, bruin, groene en ook bont glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er zijn op een veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of contact op.

Wat is mag er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook in veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je je dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je je archief niet wil in de papierbak wilt gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de vorm van geheim document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waarin het papier precies doorheen past. Als het papieren al binnen de container zijn, krijgen ze meer bij handen. Onze bestuurder komt eens de zoveel tijdstip bij voor de container legen en de papier plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten systeem waarin de bak door de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in het deksel kun jij de documenten in het container gooien. Je hebt de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op vervoer is, loopt je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.