Archiefvernietiging Hengelo ᐅ 5 VERRASSENDE GEHEIMEN

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroom heel minimaal mogelijk te bewaren en je zult merken dat deze economisch voordelig is. Met afvalstoffen dus veel toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er heel min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Archiefvernietiging Hengelo

Kies uit van de ruimste gamma afvalcontainers en bestel de meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de rest afvalcontainer gooi je je al het niet niet te recyclen afval die je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas horen geen in de afvalcontainer. Ook voor PMD sorteren beschikken we de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromen welke binnen ondernemingen voortkomen. Deze stromen kunnen vaak apart opgehaald zijn. Dit is verbeterd aangaande het milieu en het portemonnee.

Wat kan er in de ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen tevens sorteert, er gaat telkens overblijvend afval aanwezig voorkomen. Probeer het afvalstroom zo minimaal mogelijk te behouden en je zal zien dat het financieel voordelig is. Door afval dus mogelijk mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er heel min toevallig restafval over. In de de rest afvalcontainer gooi je al het niet niet-recyclebare vuil die je niet extra kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en ruiten horen geen in de de restafvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het streefdoel beschreven goederen nogmaals te gebruiken als dat lukt.

Wat kost een container een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van afvalcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte van omvang van container en hoe vaak de container geledigd container ontleegd moet zijn. Jij vindt alle tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis in een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je meteen gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de vat op een algemene locatie staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van duurzame energie. Gemengd afval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar minstens twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelvormige resten worden toegepast voor het aanvullen of creëren van straten. Helaas komen er ook verschillende giftige substanties uit gedurende de verbranding die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Archiefvernietiging Hengelo:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Archiefvernietiging Hengelo

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je mag selecteren voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te bepalen welke maat het perfect bij je aansluit? Neem dan even contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalsoorten kennen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je een keer een meer lediging of regulier een grootte grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, stof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Restafval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere verschillende container betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie transparant is. Hierdoor kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Archiefvernietiging Hengelo

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer divers assortiment van containers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens op kantoor kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen in zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden uit uw afval tevens beter voor de milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse producten te maken, je PMD is namelijk een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Archiefvernietiging Hengelo

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uren jouw container bij de verlangde plek geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het container geleegd dient te zijn. Zo weet je dus vast dat je je vuilnis steeds weg kan en dat je meewerkt aan een beter omgeving door je afval te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want we belasten het milieu minder minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je scheidt, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaat uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval vanwege het ruimte en ook massa heel veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Jij kunt dus heel uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf heel veel glas vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is is een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor glasafval

Bestel de beste bakken voor jouw glasverval op ons. Jij hebt de keuze uit selectie van één bak van tweehonderdveertig liter en van 900 liters. Er is is al een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit worden gratis geplaatst. Op basis van de de afval kies jij op welke manier vaak ons het container zullen komen ledigen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter één prima grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glazen. Tijdens het verwerken maken wij verschil tussen blank, bruin, groene en ook bont glas. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kan er bij één veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en ook op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je daarom best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je je archief veilig vernietigt is. Na de vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jouw archief niet wil in het papiercontainer wil gooien. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen kunnen daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel afval in de de vorm van geheim document? Kies voor dossiervernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waar het document precies erin past. Als de documenten eenmaal in de bak zitten, krijgen niemand zij nog bij . Onze bestuurder komt eenmaal tijdstip bij voor de container te ledigen en het papier plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij het bak door het truck zelf is opgetild en geopend. De inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via de klep in de deksel kun jij de documenten in het bak gooien. Jij heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op transport gaat, loop je geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.