Archiefvernietiging Hoensbroek ➡️ 7 OPVALLENDE ZAKEN

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Probeer deze stroom van afval heel klein mogelijk te bewaren en je zal opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er zo zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Archiefvernietiging Hoensbroek

Kies uit uit de ruimste aanbod afvalcontainers en koop de meest geschikte container geschikt voor je restvuil. In de container gooi je je al de onrecyclebare afval die je niet meer kan verdelen. Papier/karton, swill, en vensterglas thuishoren niet thuis binnen het afvalcontainer. Ook voor PMD verdelen bezitten wij het geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromingen die bij ondernemingen ontstaan. Die stromingen zouden vaak gescheiden opgehaald worden. Het is verbeterd betreffende het milieu milieu en de portemonnee.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal telkens restvuil voortdurend voorkomen. Poog het afvalstroom heel minimaal eventueel te houden en je zult opmerken dat deze geldelijk gunstig is. Door vuil heel mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo minimaal eventueel restafval over. Binnen het afvalcontainer gooi je al het niet niet-recyclebare afval die je niet verder extra kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas passen geen in de afvalcontainer.

Is het scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. Binnen de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel bedoeling beschreven producten opnieuw te gebruiken indien dat het mag.

Wat kost een een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van afvalcontainers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte omvang van container alsook hoe vaak de rolcontainer geledigd dient worden. Jij vindt je ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis in een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de vat op een algemene plek staat. Je kiest uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van hernieuwbare energie. Algemeen afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar minstens 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke stoffen vrij tijdens de verbranding die in minstens of mindere mate toch in het milieu komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Archiefvernietiging Hoensbroek:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Archiefvernietiging Hoensbroek

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want puur aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en tarieven zakelijk afval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag opteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te ramen die maat het perfect bij je past? Neem dan gauw contact op met een van onze experts. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je één keer een meer leegmaken of regulier een maatje groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de containers variëren per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Restafval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde alternatieve bak betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit duidelijk is. Hierdoor kom je later geen voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Archiefvernietiging Hoensbroek

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer divers aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw papier- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, maar ook op kantoren mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen te verzamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Daarnaast is het apart houden uit uw afval ook beter voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Archiefvernietiging Hoensbroek

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren je container bij het verlangde locatie staan. U beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geledigd moet te zijn. Zo ken je daarom vast dat je jouw afval altijd kwijt kan en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu minder minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit geplaatst Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer afval je sorteert, des te goed dat is ten behoeve van de milieu en ook je portemonnee. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder het om splitsen neemt het vanwege het ruimte en gewicht veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Je kan dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het glas is tevens volledig te recyclen. Ook kost het heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk te maken van verse grondstoffen.

Komt er op je bedrijf heel veel glasafval los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met aanpasbare contracten omdat jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

De juiste bak voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor jouw glasverval op onze dienst. Jij hebt de selectie uit een bak van 240 liters en van 900 liters. Er is is al een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier vaak wij het bak zullen komen ledigen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen één prima grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oudere glas binnen nieuw glas. Tijdens de bewerken doen wij verschil onder blank, bruine, groen en ook bont glas. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er zijn op één veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag er bij de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en ook op een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je dus best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je archief niet in de het papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel afval in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waarin het papier precies doorheen past. Wanneer de papieren eenmaal binnen de container zijn, krijgt zij nog bij . Onze bestuurder komt eens de zoveel tijd bij voor het bak te ledigen en het documenten ter plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container via de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via het klep in het deksel kun je de papieren in het bak gooien. Je heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op het transport is, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en vernietigd.