Archiefvernietiging Leiden ☑️ 4 OPZIENBARENDE HACKS

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Probeer het afvalstroom zo beperkt toevallig te bewaren en je zult merken dat dit economisch voordelig is. Via afvalstoffen zo veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Archiefvernietiging Leiden

Kies uit van de meest uitgebreide assortiment containers en koop de beste meest geschikte container geschikt voor je restvuil. Binnen het container gooi je al het het niet te recyclen afval die je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren niet thuis in de restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden hebben ons de geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen dat bij ondernemingen ontstaan. Dit afvalstromen mogen meestal afzonderlijk verzameld geraken. Dit is beter aangaande het milieu milieu en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je afval eveneens scheidt, er zal er altijd overblijvend afval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroom zo minimaal toevallig te behouden en je gaat zien dat deze economisch gunstig is. Via afval dus veel eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er zo zo weinig toevallig overblijvend afval over. Binnen de container gooi je al de onrecyclebare vuil die je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet thuis binnen de restafvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel mogelijk te scheiden. In de het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het bedoeling vermeld goederen nogmaals te benutten waar dat het lukt.

Wat kost een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de rolcontainers zijn afhangend van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte van omvang van rolcontainer alsook hoe vaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet zijn. U vindt je elke tarieven op tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de vele soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je meteen gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de container op een openbare plek staat. Je selecteert uit diverse groottes. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van groene stroom. Restafval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelige assen worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei giftige stoffen vrij in de verbranding die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Archiefvernietiging Leiden:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Archiefvernietiging Leiden

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en tarieven zakelijk afval en algemeen afval beheer

De volume voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kan kiezen voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te bepalen wat grootte het goed bij je past? Pak dan even verbinding op met een van onze experts. Met onze langdurige deskundigheid met afvalstromen weten wij juist wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een aanvullend legen of standaard een formaat ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de containers variëren per afvalstroom, stof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde alternatieve container betaalt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Zo ben je later nooit voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Archiefvernietiging Leiden

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie uit een erg uitgebreid assortiment van containers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoren mag je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden uit uw vuilnis tevens goed voor het het milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD is immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Archiefvernietiging Leiden

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uur je container op het gewenste locatie staan. U beslist zelf de verlangde capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je je afval steeds kwijt kunt en waar je meewerkt voor een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit geplaatst Los doosjes of ander papier
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasverval

Hoe veel afval jezelf scheidt, hoe goed dat het is voor het milieubescherming en je portemonnee. Glas blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potten en scherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval vanwege de volume en ook gewicht heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kan daarom flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het veel minder energie dan glaswerk om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt er bij jouw onderneming veel glas vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor jouw glasafval bij ons. Jij hebt de keuze van een container met tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de de glasafval kies je op welke manier frequent wij de bak komen ledigen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost kost veel kracht om het glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een goede grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuwe glazen. Tijdens de verwerken doen we onderscheid tussen wit, bruin, groen en bont glas. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn op een heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en ook op veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij dus best goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na vernietiging worden de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je je dossiers niet in de de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen kunnen daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent veel vuil in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waarin het document exact doorheen . Als het documenten al in de container zitten, krijgen niemand ze nog bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in tijd bij om de container legen en de documenten ter plaats te vernielen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin het container door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het content wordt daarna direct vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door de klep in de deksel kan je de papieren in de bak werpen. Jij hebt de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op vervoer is, loop jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.