Archiefvernietiging Op Locatie Den Haag ☑️ 6 SIMPELE GEHEIMEN

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het afvalstroom dus klein eventueel te bewaren en je zult zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus mogelijk eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Archiefvernietiging Op Locatie Den Haag

Kies uit van het grootste ruimste gamma afvalcontainers en bestel de de ideale container geschikt voor je restvuil. In de de rest container gooi je je al het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je geen meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, en ruiten horen niet binnen de container. Ook voor PMD scheiden hebben ons de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen die binnen bedrijven voortkomen. Dit afvalstromen kunnen meestal afzonderlijk verzameld worden. Dit is verbeterd voor het milieu milieu en het geldtas.

Wat is toegestaan er in de ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil ook scheidt, er gaat steeds restafval blijven zijn. Probeer dit stroom van afval dus klein eventueel te behouden en je zult zien dat dit economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus min mogelijk restvuil over. In de de restafvalcontainer gooi je reeds het niet niet-recyclebare vuil dat je niet extra kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet in het restafvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel doel omschreven producten nogmaals te aanwenden waar dat het mag.

Wat kost een container een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van rolcontainers zijn afhankelijk van de het stroom van afval, de grootte van container alsook hoe vaak de container geledigd container ontleegd moet worden zijn. Je vindt elke kosten op de de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de vele varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je direct tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de bak op een openbare plek staat. Je gaat uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het ophogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke materialen uit gedurende de verbranden die in bepaalde of kleinere mate echter in het leefomgeving komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Archiefvernietiging Op Locatie Den Haag:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als dit slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder type afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Archiefvernietiging Op Locatie Den Haag

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kan selecteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te ramen welke omvang het goed bij je past? Pak dan even verbinding op met een van onze experts. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten kennen wij juist wat je nodig hebt. En wil je één keer een extra leegmaken of regulier een formaat groter? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de containers verschillen per afvalcategorie, stof en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Restafval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, als we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere container betaalt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor ben je later geen voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Archiefvernietiging Op Locatie Den Haag

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg divers aanbod van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je papier- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter ook in kantoor kunt je je biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien ligt het apart houden uit uw vuilnis tevens goed voor de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD is immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Archiefvernietiging Op Locatie Den Haag

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op het gewenste locatie staan. U beslist zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving veel indien we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, verf etc)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof is geplaatst Los karton of ander document
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis je scheidt, des te goed dat is ten behoeve van de milieubescherming en je portemonnee. Glas blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden is. Glasafval bestaan van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder te scheiden neemt het vanwege de ruimte en gewicht veel plaats bij het bedrijfsafval in. Je kan daarom heel uit besparen in je kosten voor afval. Het is bovendien volledig te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt er op jouw onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan een glascontainer onmisbaar. Heb je variërende periodes qua drukte? ons functioneert met aanpasbare contracten omdat je het nummer bakken eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor glasafval

Koop de beste containers voor jouw glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie van een bak van tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kiest jij op welke manier frequent ons de container komen ledigen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één prima basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glazen. Tijdens het bewerken maken wij verschil onder wit, bruine, groene en bont glas. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er op één veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en in veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat je je archief beschermd vernietigt is. Na vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet wil in het papierbak wil gooien. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in het vorm van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waarin het papier exact doorheen past. Als de documenten eenmaal in het bak zijn, krijgen niemand zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal in de zoveel tijdstip bij voor de bak te ledigen en de papier plaats vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin de bak via het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in het deksel kan jij de papieren in de bak gooien. Jij hebt de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op het vervoer gaat, loop je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.