Archiefvernietiging Particulier Kosten 🔥 10 SNELLE ZAKEN

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht dit afvalstroom zo minimaal eventueel te houden en je zult merken dat het geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen dus zoveel mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Archiefvernietiging Particulier Kosten

Kies uit van de grootste aanbod containers en koop de beste beste afvalcontainer voor je restafval. Binnen het restafvalcontainer gooi je je reeds het niet te recyclen vuil dat je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas passen geen in de de restafvalcontainer. Tevens voor PMD verdelen hebben wij de geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromen welke binnen bedrijven ontstaan. Die afvalstromen kunnen dikwijls afzonderlijk ingezameld zijn. Dat is verbeterd aangaande het leefomgeving en de portemonnee.

Wat mag wel er binnen zakelijk afval?

Hoezo prima je je afval eveneens verdeelt, er zal er steeds restvuil blijven voorkomen. Probeer het afvalstroompje dus klein toevallig te houden en je gaat zien dat dit economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen zo mogelijk eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo zo weinig toevallig restafval over. In de de afvalcontainer werp je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas horen niet in de afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat de doel vermeld artikelen weer te benutten indien dat mag.

Wat kost een een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen van containers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroompje, de afmeting van container en hoevaak hoevaak de container geledigd container geledigd moet worden zijn. Je vindt ieder tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je meteen in het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de bak op een algemene plek staat. Je kiest uit diverse groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van groene energie. Gemengd afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar liefst 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelachtige slakken worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige substanties uit in de verbranding die in meer of geringere mate desondanks in het milieu komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Archiefvernietiging Particulier Kosten:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers dichten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als deze slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Archiefvernietiging Particulier Kosten

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de orde, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en prijzen bedrijfsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar ertussen. Je kunt kiezen voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te bepalen wat grootte het perfect bij je aansluit? Pak dan gauw verbinding op met een van onze deskundigen. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wens je één keer een meer legen of standaard een maatje groter? Dan is deze natuurlijk ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons simpele bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een andere alternatieve bak neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect helder is. Op deze manier ben je naderhand niet voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Archiefvernietiging Particulier Kosten

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel divers aanbod met containers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme op de horizon staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je document- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoren kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast ligt het scheiden van je vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Archiefvernietiging Particulier Kosten

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en nationale dekking, heeft je in 24 uur je afvalcontainer bij de verlangde plek staan. Je beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd dient te worden. Op deze manier ken je daarom vast waar je je afval steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu door je afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel als wij afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en jouw portemonnee. Glas is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potten en glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval door het volume en ook massa veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Je kunt daarom heel besparen in je kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te produceren uit nieuwe materialen.

Komt daar op je bedrijf heel veel glasafval los, zoals in de sector van de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt met flexibele contracten waardoor jij het nummer containers makkelijk verandert.

De juiste container voor het glas restafval

Bestel het beste bakken voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je heeft de selectie uit een bak van 240 liters en ook van negenhonderd liter. Er reeds één glascontainer vanaf €13 per maand en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kies je hoe vaak wij de container komen legen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost veel kracht om glas om te maken uit verse materialen. Glasverval is echter een goede basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij het bewerken maken we onderscheid tussen wit, bruine, groene en ook gemengd glas. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, borden, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en ook op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je dus beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons helpen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na vernieling worden de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet in de papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim papier? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waar het document exact doorheen past. Als de papieren al binnen de bak zijn, krijgen ze meer bij . Onze bestuurder arriveert eens zoveel tijdstip langs om de bak ledigen en het papier ter plaats te vernietigen in onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij het container door de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De content wordt daarna meteen vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je je geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in het deksel kan je het papieren in het container gooien. Jij heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief geen op het vervoer is, loopt jij geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.