Archiefvernietiging Particulieren Sittard 🔥 11 VREEMDE FEITJES

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroompje dus minimaal mogelijk te bewaren en je zult zien dat dit financieel voordeelgevend is. Door afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er dus minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Archiefvernietiging Particulieren Sittard

Kies van het meest uitgebreide aanbod containers en bestel het beste afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de het afvalcontainer werp je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen die je geen meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en glas horen niet thuis in de rest afvalcontainer. Eveneens voor PMD sorteren beschikken we de juiste geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromen welke in firma’s voortkomen. Dit stromingen kunnen dikwijls apart ingezameld worden. Het is verbeterd aangaande het leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er in zakelijk afval?

Op welke manier goed je je vuil eveneens verdeelt, er zal er telkens overblijvend afval blijven zijn. Poog deze stroom van afval dus beperkt mogelijk te behouden en je zult zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel mogelijk toevallig te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er heel min toevallig restvuil over. In het afvalcontainer werp je al de niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en glas thuishoren niet in de rest afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het bedoeling omschreven producten nogmaals te aanwenden als het kan.

Wat kost een container een container container voor?

De tarieven prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de de afvalstroompje, de grootte afmeting van container en hoevaak hoe vaak de de container container ontleegd dient zijn. U vindt je elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je meteen tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de vat op een publieke locatie staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van duurzame kracht. Algemeen afval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook allerlei schadelijke stoffen los in de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Archiefvernietiging Particulieren Sittard:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers dichten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Archiefvernietiging Particulieren Sittard

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal treden.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en prijzen zakelijk afval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kan selecteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te bepalen welke omvang het goed bij je past? Neem dan gauw aansluiting op met één van onze deskundigen. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een extra legen of standaard een grootte grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de containers variëren per afvalsoort, materiaal en volume. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een verschillende bak aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit helder is. Zo kom je naderhand geen voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Archiefvernietiging Particulieren Sittard

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer gevarieerd assortiment van containers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook op kantoor mag je je organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten te te zamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden uit je afval ook beter voor de milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Archiefvernietiging Particulieren Sittard

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uren je container op het gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd dient te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je jouw afval altijd weg kan en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder als wij afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer afval jezelf sorteert, des te beter dat het is ten behoeve van de milieu en ook je portemonnee. Glas blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden is. Glasscherven bestaat van flessen, potjes en glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het vanwege de ruimte en massa veel ruimte in de bedrijfsafval in. Je kan dus flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder kracht dan glaswerk te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf heel veel glas los, zoals bij de sector van de horeca, dan is is een container voor glas essentieel. Bezit je wisselende periodes qua drukte? ons werkt met aanpasbare contracten waardoor jij de aantal bakken makkelijk verandert.

De juiste bak voor het glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor het je glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit keuze uit één bak met 240 liter en van 900 liter. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit worden gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kiest je op welke manier frequent wij de container komen legen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het veel kracht om glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen één prima grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oudere glas in nieuw glas. Tijdens het bewerken maken we verschil onder blank, bruin, groen en ook bont glazen. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er bij een heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of verbinding .

Wat mag er bij het glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en in veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je je archief beschermd vernietigt is. Na de vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je archief niet in de de papierbak wilt gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de vorm van geheim document? Kies voor archiefvernietiging van ons . U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waarin het papier precies erin . Als de papieren al in het container zitten, krijgt niemand ze meer in . Onze bestuurder komt eenmaal de zoveel tijd bij om de bak te legen en de documenten ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij het bak via de truck zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud wordt daarna direct vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Via de klep in de deksel kun je de documenten in het container gooien. Jij heeft de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op het transport is, loop jij geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.