Archiefvernietiging Sittard ☑️ 10 VERBORGEN TIPS

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroom zo minimaal mogelijk te houden en je zal merken dat deze financieel gunstig is. Via afval dus veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er heel min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Archiefvernietiging Sittard

Selecteer uit de grootste gamma rolcontainers en bestel de het ideale container voor je je restvuil. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je al het het niet te recyclen afval dat je niet extra kan sorteren. Karton/karton, swill, en glas thuishoren niet in de restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD scheiden beschikken we het juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromingen die in bedrijven voortkomen. Deze stromingen mogen dikwijls apart opgehaald zijn. Dat is goed voor de leefomgeving en het geldtas.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens restvuil blijven voorkomen. Tracht deze stroom van afval zo beperkt toevallig te houden en je gaat merken dat deze financieel voordelig is. Met vuil dus mogelijk toevallig te sorteren, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus min eventueel restvuil over. In de het afvalcontainer gooi je je al de niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren geen in de het afvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. Binnen het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het de streefdoel omschreven producten weer te gebruiken indien dat kan.

Wat kost een container een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor afvalcontainers zijn afhankelijk van de het stroom van afval, de afmeting van de container en hoevaak hoe vaak de container geledigd rolcontainer geledigd moet worden worden. Je ontdekt alle tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis binnen 24 uur in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je gelijk tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de vat op een openbare plaats staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Algemeen afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar liefst een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelvormige resten worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse giftige materialen los gedurende de verbranden die in meer of kleinere mate toch in het natuur belanden. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Archiefvernietiging Sittard:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Archiefvernietiging Sittard

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Hoe hoger op de ladder, des te duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa afval in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en tarieven zakelijk afval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan kiezen voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te bepalen welke maat het goed bij je past? Pak dan snel aansluiting op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange kennis met afvalsoorten kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je een keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen probleem!

De prijzen van de bakken variëren per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een alternatieve bak neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie helder is. Op deze manier raak je naderhand nooit voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Archiefvernietiging Sittard

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, maar ook in kantoren mag je je organisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit je afval tevens beter voor de omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Archiefvernietiging Sittard

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en nationale bereik, heeft je in 24 uren jouw container op de gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier weet je dus zeker dat je je vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt voor een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu minder minder als we afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof is geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer afval je sorteert, des te goed dat is ten behoeve van de milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaat uit flesjes, potjes en scherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval vanwege de ruimte en ook massa veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Je kan dus heel besparen in je kosten voor afval. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Ook verbruikt het heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt met aanpasbare contracten waardoor je het nummer containers makkelijk verandert.

De geschikte bak voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het je glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie van een bak met 240 liters en met negenhonderd liters. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kiest jij hoe frequent wij de container zullen komen legen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één goede basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Tijdens de bewerken doen wij onderscheid onder wit, bruin, groen en bont glas. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er op een heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag er bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd had als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook in veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernieling zullen het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je dossiers niet wil in de de papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel afval in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waarin het document exact doorheen past. Wanneer de papieren eenmaal in het container zijn, krijgt zij nog in . Onze chauffeur arriveert eens in de zoveel tijdstip langs om het bak te ledigen en het documenten plekke te vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin het bak door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content zal daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij je geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door het klep in het deksel kun je het papieren in het container gooien. Jij heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op transport gaat, loopt je niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.