Archiefvernietiging Zevenaar 🔴 15 VERBORGEN FEITEN

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Probeer dit afvalstroompje heel klein eventueel te behouden en je gaat opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Door vuil heel zoveel eventueel te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er heel zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Archiefvernietiging Zevenaar

Kies uit bij het grootste grootste gamma rolcontainers en bestel de de beste meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de container gooi je reeds het niet te recyclen afval dat je niet verder meer kan sorteren. Papier/karton, swill, en ruiten passen geen in het restafvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen hebben wij het juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende ieder afvalstromen dat bij ondernemingen vrijkomen. Die stromen mogen vaak gescheiden verzameld geraken. Dat is beter betreffende het milieu en de portemonnee geldtas.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Hoe prima je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal er steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroom zo klein eventueel te houden en je zult opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door afvalstoffen dus zoveel mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over. In de restafvalcontainer gooi je je reeds het niet-recyclebare afval die je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en ruiten passen niet thuis binnen het container.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat de doel beschreven artikelen nogmaals te aanwenden als dat lukt.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom het stroom van afval, de omvang van container alsook hoevaak de afvalcontainer ontleegd moet worden. Je vindt alle prijzen op tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de vele typen vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos in 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je meteen tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de bak op een openbare plek staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van groene stroom. Restafval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar liefst een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties los gedurende de verbranden die in minstens of kleinere mate toch in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Archiefvernietiging Zevenaar:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als deze slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Archiefvernietiging Zevenaar

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je mag kiezen voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te bepalen die omvang het perfect bij je past? Haal dan gauw verbinding op met één van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalstromen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een meer leegmaken of regulier een formaat ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, als we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een alternatieve bak aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit duidelijk is. Op deze manier raak je naderhand nooit voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Archiefvernietiging Zevenaar

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie uit een erg uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling aan de horizon staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoren mag je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten te te zamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Bovendien is het apart houden uit je vuilnis ook goed voor het het milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Archiefvernietiging Zevenaar

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw container bij de gewenste locatie geplaatst. U beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo weet je daarom vast waar je je vuilnis steeds kwijt kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu door je afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder indien we afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf scheidt, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaat van flessen, potten en scherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval door de volume en ook gewicht veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Je kan daarom flink besparen op je kosten voor afval. Het glas is tevens compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te maken van nieuwe materialen.

Komt er bij jouw onderneming heel veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan is is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare contracten omdat je het nummer containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Koop de meest geschikte containers voor jouw glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit één bak van 240 liters en met negenhonderd liters. Er is al één container voor glas startend bij €13 elke maand en ook deze wordt gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies jij hoe vaak ons het bak komen legen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas om te maken van verse materialen. Glasafval is daarentegen één prima basis. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens het verwerken doen wij verschil onder wit, bruine, groen en gemengd glas. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn op een heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat is mag er bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en in veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je dus best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heb jij 100% garantie dat je dossiers veilig vernietigd is. Na vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij je dossiers niet wil in de papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waarin het papier precies doorheen . Als de papieren eenmaal in de bak zitten, krijgt zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal zoveel tijdstip langs voor het bak ledigen en de papier plaats te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin het container door de truck zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klep in de deksel kan jij de papieren in het container werpen. Je heeft de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op transport is, loopt je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.