Archiefvernieting.Nu ✔️ 11 BEWEZEN GEHEIMEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroom dus klein eventueel te bewaren en je gaat merken dat het geldelijk voordelig is. Met vuil heel mogelijk mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er heel zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Archiefvernieting.Nu

Selecteer uit het meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel het ideale afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In de afvalcontainer gooi je reeds het onrecyclebare vuil welke je niet verder extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet thuis in het afvalcontainer. Ook voor PMD sorteren beschikken ons de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor ieder afvalstromingen dat in ondernemingen ontstaan. Dit afvalstromen kunnen vaak gescheiden verzameld zijn. Dit is goed aangaande het milieu leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat moet er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig zijn. Poog deze afvalstroom heel beperkt toevallig te bewaren en je zal merken dat dit financieel voordeelgevend is. Met afval heel veel mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er dus min mogelijk restvuil over. In de de rest afvalcontainer gooi je je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen meer kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en glas thuishoren geen binnen de container.

Is het sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de doel omschreven artikelen weer te gebruiken waar dat het lukt.

Wat kost een container een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen van rolcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte grootte van afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container ontleegd moet geraken. U ontdekt elke prijzen op de.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je snel en rap een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je meteen gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de bak op een publieke plaats staat. Je gaat uit diverse groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van duurzame kracht. Gemengd afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar zowaar 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelachtige slakken worden toegepast voor het verhogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke materialen vrij in de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate desondanks in het natuur terecht komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Archiefvernieting.Nu:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als dit maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Archiefvernieting.Nu

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je mag kiezen voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te ramen welke maat het beste bij je aansluit? Haal dan gauw aansluiting op met één van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalstromen begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je een keer een extra lediging of regulier een formaat ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem!

De kosten van de containers wisselen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons precies waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een andere verschillende bak betaalt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie helder is. Op deze manier ben je achteraf geen voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Archiefvernieting.Nu

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze uit een erg gevarieerd aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter ook op kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot deel van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in verzamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit uw vuilnis tevens goed voor het de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste container voor PMD en Archiefvernieting.Nu

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer bij het gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het container geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom vast waar je jouw vuilnis steeds weg kan en waar je bijdraagt voor een beter omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton of ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te meer afval jezelf sorteert, des te beter dat het is ten behoeve van het milieu en jouw geldbeurs. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval door het ruimte en massa veel plaats bij het bedrijfsafval op. Jij kunt daarom flink uit besparen op je afvalkosten. Het is ook bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren van verse grondstoffen.

Komt er op jouw onderneming veel glas los, zoals in de sector van de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Bezit je variërende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert met flexibele contracten omdat jij de nummer containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je hebt de selectie uit een bak van 240 liter en met 900 liter. Er is al een glascontainer startend bij €13 elke maand en ook deze worden gratis neergezet. Op basis van de glasafval kies jij op welke manier vaak ons de container zullen komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht om glas te produceren van verse materialen. Glasverval is daarentegen één prima basis. Er zit meestal circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij de verwerken doen wij onderscheid tussen blank, bruin, groen en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er zijn bij een veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, borden, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en in veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je dus beter uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je jouw archief veilig vernietigd is. Na vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jouw archief niet wil in het papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid afval in de de vorm van geheim document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waarin het papier exact doorheen past. Wanneer de documenten al in de bak zitten, krijgen niemand zij meer bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in tijd bij om de bak legen en het papier plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarin de bak via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in het deksel kun je de papieren in de container werpen. Jij hebt de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief geen op het vervoer gaat, loop je niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.