Area Hoogeveen Restafval ✔️ 15 OPMERKELIJKE HACKS

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht deze stroom van afval zo minimaal eventueel te bewaren en je zal zien dat dit economisch voordelig is. Door afval zo mogelijk mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Area Hoogeveen Restafval

Kies uit bij het ruimste gamma rolcontainers en bestel de beste beste container voor je overblijvend afval. In het container werp je al het het niet-recyclebare afval dat je geen extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en glas passen geen in de restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden beschikken we de juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor alle afvalstromingen dat bij bedrijven vrijkomen. Dit afvalstromen mogen vaak apart ingezameld geraken. Dat is verbeterd voor het natuur en het geldtas.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je vuil eveneens sorteert, er zal steeds restafval aanwezig voorkomen. Probeer dit afvalstroompje zo klein mogelijk te bewaren en je gaat merken dat dit economisch voordeelgevend is. Met vuil heel zoveel mogelijk te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig eventueel restafval over. Binnen de rest container gooi je al de niet-recyclebare afval welke je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en glas passen niet binnen de rest afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel doel beschreven artikelen nogmaals te aanwenden indien dat het kan.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de containers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroompje, de grootte afmeting van de container en hoevaak hoe vaak de container afvalcontainer ontleegd dient geraken. Je ontdekt alle tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je meteen in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de container op een algemene locatie staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van duurzame kracht. Gemengd afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelachtige resten worden ingezet voor het verhogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen uit in de verbranden die in meer of geringere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Area Hoogeveen Restafval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Area Hoogeveen Restafval

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kunt selecteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te ramen wat omvang het beste bij je past? Neem dan snel contact op met één van onze specialisten. Met onze langdurige kennis met afvalstromen kennen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je een keer een meer leegmaken of regulier een maatje ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen enkel issue!

De tarieven van de containers verschillen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven helder wat je voor een gemengd afval container of een andere andere container betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit duidelijk is. Op deze manier kom je naderhand geen voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Area Hoogeveen Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een erg uitgebreid aanbod van containers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vernieling aan de loer ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, echter ook in kantoor mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande één groot deel uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien ligt het scheiden van uw vuilnis ook goed voor het omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Area Hoogeveen Restafval

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op het gewenste locatie geplaatst. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de container geleegd moet te worden. Op deze manier ken je daarom vast dat je je afval altijd weg kan en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel als wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof is geplaatst Los doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe veel afval jezelf scheidt, des te goed dat het is ten behoeve van de milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potten en scherven. Zonder het te splitsen neemt het vanwege het volume en ook massa heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Je kan dus heel besparen in je kosten voor afval. Het is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is is een glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met flexibele contracten waardoor je het nummer containers makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Koop de beste containers voor het je glasafval bij onze dienst. Je heeft de keuze van een container met 240 liter en van negenhonderd liter. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maand en ook deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies je hoe vaak wij de bak zullen komen legen. ons leveren de meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost veel kracht om glas te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is echter echter een prima grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens de bewerken maken we verschil onder blank, bruine, groene en ook gemengd glazen. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er op een heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en in veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je dus best goed regelen. De gesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet wil in het papierbak wilt werpen. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent veel vuil in het gedaante van geheim document? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het document exact doorheen past. Wanneer het documenten al in het container zijn, krijgt niemand ze meer bij handen. Onze bestuurder arriveert eens tijd bij voor het container ledigen en de papier plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin de container via het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in het deksel kan jij het documenten in het bak werpen. Jij hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op het vervoer gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.