Arnhem Afvalkalender 🔴 3 SCHOKKENDE FEITEN

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht dit stroom van afval zo beperkt eventueel te bewaren en je zult merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door afval zo zoveel eventueel te sorteren, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Arnhem Afvalkalender

Kies uit van het grootste ruimste aanbod afvalcontainers en koop de ideale container voor je restafval. In de rest restafvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen afvalstoffen welke je geen verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en glas thuishoren geen in de het container. Ook voor PMD sorteren hebben we de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande elke afvalstromingen welke in bedrijven voortkomen. Deze stromingen kunnen dikwijls afzonderlijk opgehaald geraken. Dat is goed betreffende het milieu milieu en het geldbeugel.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal er steeds overblijvend afval voortdurend voorkomen. Probeer deze afvalstroom heel minimaal mogelijk te bewaren en je gaat zien dat het economisch voordeelgevend is. Via vuil zo zoveel toevallig te sorteren, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo zo weinig toevallig restafval over. Binnen de restafvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare afval dat je niet verder verder kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen niet thuis binnen de rest restafvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen mogelijk mogelijk te scheiden. In de de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat de bedoeling vermeld producten opnieuw te aanwenden als dat mag.

Wat kost een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de het afvalstroom, de grootte van afmeting van afvalcontainer en hoe vaak de container container ontleegd moet zijn. Jij vindt je elke kosten op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je snel en rap een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je gelijk tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de container op een openbare locatie staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelachtige slakken worden gebruikt voor het ophogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke substanties uit tijdens de verbranding die in meer of mindere mate toch in het leefomgeving belanden. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Arnhem Afvalkalender:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Arnhem Afvalkalender

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal niveaus.

Hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en kosten zakelijk afval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan kiezen voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te schatten die grootte het goed bij je aansluit? Pak dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange kennis met afvalsoorten weten wij juist wat je nodig hebt. En verlang je een keer een extra lediging of regulier een maatje groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode staat duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde verschillende bak aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit duidelijk is. Op deze manier raak je naderhand nooit voor nare onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Arnhem Afvalkalender

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw document- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter ook in kantoor kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien ligt het apart houden van je afval tevens goed voor het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Arnhem Afvalkalender

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uren jouw container bij de gewenste plek geplaatst. U beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de container geledigd dient te worden. Zo ken je daarom zeker dat je je afval altijd kwijt kan en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving via je afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het milieu veel minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is geplaatst Los karton of verschillend papier
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval je sorteert, des te goed dat het is voor het milieu en ook je geldbeurs. Glas is één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het door de volume en gewicht heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kunt dus heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het is ook tevens compleet om te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel minder energie dan glazen te produceren van verse materialen.

Ontstaat daar op je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is is één container voor glas essentieel. Heb je variërende periodes qua bezigheden? wij werkt samen met flexibele contracten waardoor jij het aantal containers eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor glasafval

Bestel het beste bakken voor het jouw glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze uit een container met 240 liters en van negenhonderd liter. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kies jij hoe frequent wij de container zullen komen legen. wij biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het heel veel kracht voor het het glas te produceren van verse materialen. Glasverval is echter daarentegen een prima grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken wij verschil tussen wit, bruin, groen en gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er op één veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat mag wel er bij de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en ook op een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernieling worden het restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je dossiers niet wil in het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent veel vuil in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waarin het papier precies doorheen past. Wanneer de papieren al in het container zitten, krijgt niemand zij nog in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in tijd bij voor het container te legen en het papier ter plekke vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij de bak door het truck zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in de deksel kan je de papieren in de container werpen. Jij heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op het transport is, loopt je niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.