Arnhem Restafval Container 🔴 10 VREEMDE TRUCS

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Probeer dit afvalstroom zo beperkt mogelijk te bewaren en je zal zien dat deze economisch voordelig is. Met afval dus veel eventueel te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Arnhem Restafval Container

Kies van het meest uitgebreide aanbod containers en bestel het meest geschikte container voor je restvuil. In de rest restafvalcontainer gooi je reeds de niet te recyclen vuil dat je geen verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, en glas horen niet thuis in het container. Tevens omtrent PMD scheiden bezitten wij het correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor alle afvalstromingen die bij ondernemingen ontstaan. Die stromen zouden dikwijls apart verzameld worden. Dat is verbeterd betreffende het natuur en het portemonnee.

Wat mag wel er binnen zakelijk afval?

Hoe prima je je vuil tevens sorteert, er zal altijd restvuil aanwezig voorkomen. Probeer dit afvalstroompje zo beperkt toevallig te bewaren en je zal merken dat deze geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen zo veel eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er dus zo weinig mogelijk restvuil over. Binnen de restafvalcontainer gooi je al de niet-recyclebare vuil dat je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen geen in de rest container.

Is het scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromingen mogelijk eventueel te sorteren. In de het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de bedoeling omschreven producten opnieuw te gebruiken indien dat mag.

Wat kost een een container voor rolcontainer voor?

De tarieven prijzen voor rolcontainers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de omvang van afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet zijn. U vindt alle kosten op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en vlug een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis in een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je meteen tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de vat op een algemene locatie staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van duurzame energie. Gemengd afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen vrij in de verbranding die in meer of kleinere mate echter in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Arnhem Restafval Container:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Arnhem Restafval Container

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kan opteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te bepalen welke maat het perfect bij je past? Pak dan gauw contact op met een van onze experts. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen kennen wij precies wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een aanvullend lediging of regulier een formaat grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een alternatieve container aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier kom je naderhand niet voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Arnhem Restafval Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling aan de horizon ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten in zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het apart houden van uw vuilnis ook beter voor de milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, je PMD wordt immers één grondstof!

De juiste container voor PMD en Arnhem Restafval Container

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur jouw container bij de gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de container geleegd moet te worden. Op deze manier ken je daarom vast waar je jouw vuilnis steeds weg kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu door jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder als we afval recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval je scheidt, hoe goed dat is voor de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen zijn. Glasafval bestaat van flessen, potten en ook scherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege het ruimte en massa veel plaats in het bedrijfsafval op. Je kan dus heel besparen in jouw afvalkosten. Het is tevens compleet om te recyclen. Ook verbruikt het veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf heel veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Heb je variërende periodes qua bezigheden? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken eenvoudig verandert.

De geschikte container voor glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor je glasverval op onze dienst. Je hebt de selectie van één bak met 240 liter en met 900 liter. Er reeds één container voor glas vanaf €13 per maand en dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kies jij op welke manier vaak wij het container komen legen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het heel veel kracht voor het het glas om te maken van verse grondstoffen. Glasverval is echter echter één prima basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Bij de verwerken doen wij verschil tussen blank, bruin, groene en ook bont glazen. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kan er bij één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij de glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd had als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en op veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je 100% garantie dat jouw archief beschermd vernietigt is. Na de vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jouw archief niet in de de papierbak wil werpen. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent veel afval in de de gedaante van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waarin het document precies erin past. Als het papieren al in de container zijn, krijgen zij meer bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal de zoveel tijdstip langs om het bak ledigen en de papier plaats vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij het container door het truck zelf is opgetild en geopend. De content zal daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in de deksel kun je de papieren in de container werpen. Jij hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op het vervoer gaat, loop je geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.