Arno Van Den Dungen Containerverhuur ➡️ 7 BEWEZEN FEITJES

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Poog het afvalstroom zo klein mogelijk te houden en je zal merken dat het financieel voordelig is. Door vuil dus zoveel toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Arno Van Den Dungen Containerverhuur

Kies bij de ruimste aanbod rolcontainers en koop de ideale container voor je je restvuil. In de het container werp je al het de niet-recyclebare afval die je niet meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en glas passen geen binnen het container. Ook omtrent PMD verdelen bezitten we de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen welke binnen bedrijven voortkomen. Die stromen kunnen dikwijls afzonderlijk opgehaald worden. Dit is verbeterd aangaande de natuur en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil eveneens verdeelt, er zal steeds restvuil blijven voorkomen. Probeer het afvalstroom dus klein mogelijk te behouden en je zult zien dat deze geldelijk gunstig is. Via vuil dus veel mogelijk te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo zo weinig toevallig restafval over. Binnen de afvalcontainer gooi je je reeds het niet te recyclen vuil welke je niet extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren geen binnen de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromingen mogelijk toevallig te sorteren. In de de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de doel vermeld artikelen nogmaals te gebruiken als dat het lukt.

Wat kost een container een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom stroom van afval, de omvang van de afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd container geledigd moet worden worden. Jij vindt elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je meteen gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandveilig, handig als de vat op een algemene locatie staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van duurzame kracht. Gemengd afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar zowaar twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelvormige assen worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen vrij tijdens de verbrandingsproces die in meer of mindere mate echter in het natuur belanden. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Arno Van Den Dungen Containerverhuur:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Arno Van Den Dungen Containerverhuur

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Hoe hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kunt opteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten wat grootte het perfect bij je aansluit? Haal dan snel contact op met één van onze experts. Door onze langdurige kennis met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je een keer een meer lediging of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen issue!

De prijzen van de containers wisselen per afvalsoort, stof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een verschillende rolcontainer aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect transparant is. Zo kom je later geen voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Arno Van Den Dungen Containerverhuur

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer gevarieerd aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast als de containers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je document- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalstromen vrij, maar ook op kantoor mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden uit uw afval ook beter voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste container voor PMD en Arno Van Den Dungen Containerverhuur

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uur jouw container op de verlangde plek staan. U beslist zelf de verlangde capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo ken je daarom zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel minder als wij afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is gestopt Los doosjes of verschillend papier
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel afval jezelf scheidt, des te goed dat zal zijn voor het milieu en je geldbeurs. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen is. Glasverval bestaan van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval vanwege het ruimte en ook gewicht veel ruimte in de bedrijfsafval in. Je kunt daarom flink besparen op jouw afvalkosten. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk te maken van verse materialen.

Komt er op je bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is is één container voor glas essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare contracten omdat jij het aantal containers makkelijk verandert.

Het juiste bak voor het glasafval

Koop de beste bakken voor het je glasafval bij ons. Jij heeft de keuze van een bak met 240 liter en ook met 900 liter. Er al één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en dit wordt gratis neergezet. Op basis van de afval kiest jij hoe frequent ons de container komen ledigen. wij biedt het meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het heel veel energie voor het het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter een prima grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens het verwerken doen wij onderscheid onder wit, bruine, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er op één veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag wel er bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je dus best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je je archief beschermd vernietigd zijn. Na de vernieling worden de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij jouw archief niet in de papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waar het papier exact erin . Wanneer het documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgt niemand ze meer in . Onze chauffeur arriveert eens in tijd langs voor het container legen en het documenten ter plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin de bak via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het content zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kan je het documenten in het container werpen. Je hebt de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op het transport is, loopt jij niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.