Asgo Afvalcontainer ✔️ 11 OPZIENBARENDE ZAKEN

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht dit stroom van afval zo beperkt eventueel te bewaren en je zult opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Door afval dus veel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Asgo Afvalcontainer

Kies uit de ruimste aanbod afvalcontainers en koop de beste ideale rolcontainer voor je je restafval. In de de container gooi je je reeds het niet te recyclen afval dat je geen meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas horen niet thuis binnen de rest restafvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden bezitten wij het juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande elke afvalstromen dat in firma’s voortkomen. Deze stromen kunnen vaak apart verzameld zijn. Dat is verbeterd voor de milieu en de geldbeugel.

Wat mag er in zakelijk afval?

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal er telkens overblijvend afval blijven voorkomen. Tracht deze afvalstroom dus klein toevallig te bewaren en je zal merken dat het financieel voordelig is. Door afvalstoffen zo mogelijk toevallig te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo minimaal eventueel restvuil over. Binnen de rest restafvalcontainer werp je reeds het niet te recyclen afval die je niet verder kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en ruiten horen niet thuis binnen de rest container.

Is het verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het bedoeling beschreven artikelen weer te gebruiken waar dat het kan.

Wat kost een een container afvalcontainer voor?

De prijzen voor afvalcontainers afhankelijk hangt af van het afvalstroom, de grootte van grootte van de afvalcontainer alsook hoevaak de container container geleegd dient worden. Je vindt alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en vlug een van de vele typen rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je meteen tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de bak op een openbare plaats staat. Je kiest uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van groene kracht. Gemengd afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het ophogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke materialen vrij tijdens de verbranden die in meer of geringere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Asgo Afvalcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Asgo Afvalcontainer

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Hoe hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag selecteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te ramen wat omvang het beste bij je past? Pak dan even aansluiting op met één van onze specialisten. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend leegmaken of regulier een grootte ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere bak aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Zo ben je achteraf geen voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Asgo Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer divers aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling op de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoor mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een groot deel uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit uw vuilnis ook beter voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Asgo Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op het verlangde locatie staan. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo ken je daarom zeker waar je je afval altijd weg kan en dat je bijdraagt aan een beter omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving minder minder als we afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat is voor het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het om scheiden neemt het door het volume en ook gewicht heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom heel besparen op jouw kosten voor afval. Het is bovendien compleet te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder energie dan glaswerk te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf veel glas los, zoals bij de horeca, dan is is een glascontainer essentieel. Heb je wisselende periodes qua bezigheden? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het aantal containers eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor glas restafval

Bestel de beste containers voor jouw glasafval bij ons. Je hebt de selectie uit één bak met tweehonderdveertig liters en van 900 liter. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 elke maand en deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kiest jij hoe vaak ons het bak zullen komen legen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het heel veel energie om glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter een prima basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Bij de bewerken maken we verschil tussen blank, bruine, groene en ook gemengd glazen. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er op een veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of verbinding .

Wat mag er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en in een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij dus best goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigd is. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je archief niet in het papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen kunnen daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waarin het papier precies doorheen . Als de documenten eenmaal binnen de container zijn, krijgen niemand zij nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in de zoveel tijd bij om het container te ledigen en het documenten plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin het container via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De content zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Via de klep in het deksel kun je de documenten in het container werpen. Je heeft de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief niet op transport is, loop je niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.