Avri Restafval Pas 🔥 6 SIMPELE WEETJES

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het afvalstroompje dus beperkt toevallig te houden en je gaat opmerken dat het economisch voordeelgevend is. Door afvalstoffen dus zoveel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er heel min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Avri Restafval Pas

Selecteer uit het ruimste assortiment afvalcontainers en koop de beste rolcontainer voor je restvuil. In de de rest container gooi je je al het de niet te recyclen vuil die je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en glas thuishoren niet thuis in de het container. Eveneens betreffende PMD sorteren bezitten ons de correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromen welke binnen firma’s voortkomen. Die stromingen zouden vaak gescheiden verzameld worden. Het is beter voor het milieu milieu en het portemonnee.

Wat is toegestaan er in zakelijk afval?

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal steeds restafval blijven zijn. Tracht het afvalstroompje zo klein eventueel te houden en je zult zien dat dit financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus zoveel toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo zo weinig mogelijk restafval over. Binnen de restafvalcontainer gooi je reeds het niet niet-recyclebare vuil die je geen extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet thuis in de de rest container.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat de bedoeling vermeld goederen nogmaals te benutten waar het lukt.

Wat kost een een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De prijzen van afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de het afvalstroom, de grootte van de container alsook hoe vaak de container geledigd container geleegd dient geraken. Je vindt ieder tarieven op tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de talloze typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je direct tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de vat op een publieke locatie staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelige slakken worden ingezet voor het ophogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook allerlei giftige substanties los tijdens de verbranding die in bepaalde of geringere mate toch in het natuur terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Avri Restafval Pas:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als dit slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Avri Restafval Pas

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kan opteren voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te bepalen welke grootte het perfect bij je aansluit? Haal dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je één keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een grootte groter? Dan is deze natuurlijk ook geen issue!

De prijzen van de containers wisselen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een verschillende rolcontainer aftikt. Wij achten het essentieel dat dit duidelijk is. Op deze manier raak je naderhand niet voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Avri Restafval Pas

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg gevarieerd aanbod met containers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling aan de horizon staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je papier- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, echter ook op kantoor mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het apart houden van uw vuilnis ook goed voor het milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Avri Restafval Pas

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer bij het gewenste locatie staan. U beslist zelf de verlangde capaciteit en op welke manier frequent de container geleegd dient te worden. Zo weet je dus zeker dat je je afval steeds kwijt kan en waar je bijdraagt voor een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel indien wij afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis je sorteert, des te beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen is. Glasverval bestaat van flessen, potten en ook scherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval vanwege de volume en massa veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Je kan dus flink besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het veel kleiner energie dan glaswerk te maken uit verse materialen.

Komt er bij jouw onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de aantal bakken makkelijk aanpast.

Het juiste container voor glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasafval op ons. Je heeft de selectie van één container van tweehonderdveertig liter en ook van 900 liter. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en deze worden gratis geplaatst. Op basis van de de afval kies je op welke manier vaak wij het bak zullen komen ledigen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost kost veel kracht om glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter echter een prima grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Bij de bewerken maken wij onderscheid onder blank, bruin, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er zijn op één veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat je je archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jouw dossiers niet in de papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bezitten geheime informatie en dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waar het papier exact erin . Wanneer de papieren al binnen het bak zitten, krijgen niemand zij meer bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in de zoveel tijdstip langs voor de bak te legen en de documenten plekke te vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin het bak door de truck zelf is opgeheven en geopend. De content wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klep in de deksel kan je het documenten in de container gooien. Je heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op het vervoer gaat, loop je niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.