Baetsen Afvalcontainers 🔴 13 SNELLE TRUCS

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restafval blijven bestaan. Tracht dit stroom van afval zo minimaal mogelijk te houden en je zult zien dat het geldelijk voordelig is. Via afvalstoffen zo mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Baetsen Afvalcontainers

Kies uit bij de ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de beste container geschikt voor je overblijvend afval. In de de afvalcontainer gooi je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en glas thuishoren geen in de de rest restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren hebben wij de juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande ieder afvalstromingen welke in ondernemingen voortkomen. Deze afvalstromen kunnen meestal gescheiden verzameld worden. Het is beter aangaande het natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroompje dus minimaal toevallig te bewaren en je zult merken dat deze financieel gunstig is. Met vuil zo veel mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er dus zo weinig eventueel restafval over. In de rest afvalcontainer werp je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en ruiten horen niet binnen de rest afvalcontainer.

Is het sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. Binnen het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel bedoeling beschreven producten opnieuw te benutten als dat kan.

Wat kost een container een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van rolcontainers afhankelijk afhankelijk van het afvalstroom, de grootte grootte van de container en hoevaak hoe vaak de rolcontainer geleegd dient geraken. U ontdekt alle tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en snel een van de vele typen afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de bak op een algemene plaats staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Algemeen afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties uit in de verbranden die in bepaalde of geringere mate toch in het milieu terecht komen. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Baetsen Afvalcontainers:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Baetsen Afvalcontainers

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en kosten zakelijk afval en restafval verwerking

De volume voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je mag kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te ramen die grootte het beste bij je past? Haal dan gauw contact op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een meer lediging of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de bakken variëren per afvalsoort, stof en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, als we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde alternatieve container neerlegt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie transparant is. Hierdoor ben je naderhand niet voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Baetsen Afvalcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod met containers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens in kantoor kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden van uw vuilnis ook beter voor het milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Baetsen Afvalcontainers

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer bij het verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving minder als we afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit gestopt Los karton ofwel verschillend document
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis je scheidt, hoe goed dat het zal zijn voor het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden is. Glasscherven bestaat van flesjes, potjes en scherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege de volume en ook massa heel veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Jij kan daarom heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het is bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat er op je onderneming veel glasafval los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan één glascontainer essentieel. Heb jij wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert met flexibele contracten omdat je het nummer containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor glasafval

Koop het beste containers voor het je glasverval op onze dienst. Jij hebt de selectie uit een bak met tweehonderdveertig liters en van 900 liters. Er al een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van de afval kiest jij op welke manier frequent ons de bak zullen komen legen. ons biedt het meest voordelige service.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één goede basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuw glas. Tijdens de verwerken maken wij verschil tussen blank, bruin, groen en bont glas. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er zijn op één heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem contact .

Wat mag er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en ook op veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij je dossiers niet wil in de de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waarin het papier precies doorheen past. Wanneer het papieren al in het bak zitten, krijgt ze meer bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal de zoveel tijdstip bij voor de bak te ledigen en het documenten plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij de bak door de truck zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in de deksel kan jij het documenten in de bak werpen. Je heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op transport is, loop je geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.