Baetsen Huur Rolcontainer Restafval 1100 L ᐅ 14 MAKKELIJKE FEITJES

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroompje zo klein eventueel te bewaren en je zult merken dat dit economisch voordelig is. Via afvalstoffen zo mogelijk eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Baetsen Huur Rolcontainer Restafval 1100 L

Kies bij het grootste ruimste gamma containers en bestel de het beste rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de afvalcontainer gooi je je al het het niet te recyclen vuil dat je geen extra kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en glas thuishoren geen in het afvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren beschikken wij de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen welke bij ondernemingen ontstaan. Deze stromen zouden vaak gescheiden ingezameld zijn. Dit is verbeterd aangaande het milieu milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal steeds restafval aanwezig voorkomen. Tracht deze afvalstroompje heel beperkt mogelijk te behouden en je zult zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door afval dus veel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus min eventueel restvuil over. In de de rest container gooi je al het het niet niet-recyclebare vuil dat je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en glas horen niet binnen het container.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromingen mogelijk toevallig te sorteren. Binnen het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel bedoeling beschreven goederen weer te aanwenden indien dat mag.

Wat kost een een container bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor de containers afhankelijk afhankelijk van de stroom van afval, de afmeting van container en hoevaak hoevaak de container geledigd rolcontainer ontleegd moet worden geraken. Jij vindt je elke prijzen op de.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de vele typen vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je meteen gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de container op een openbare plaats staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Restafval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar zowaar 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelige slakken worden ingezet voor het ophogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen vrij gedurende de verbranding die in meer of kleinere mate toch in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Baetsen Huur Rolcontainer Restafval 1100 L:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers sluiten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Baetsen Huur Rolcontainer Restafval 1100 L

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en restafval verwerking

De volume voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kunt selecteren voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te schatten welke grootte het beste bij je past? Neem dan gauw aansluiting op met een van onze experts. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten weten wij precies wat je vereist hebt. En verlang je één keer een aanvullend legen of standaard een maatje ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect transparant is. Hierdoor raak je achteraf nooit voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Baetsen Huur Rolcontainer Restafval 1100 L

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg gevarieerd aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de containers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je papier- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoor kunt je jouw organisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van je vuilnis tevens beter voor de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Baetsen Huur Rolcontainer Restafval 1100 L

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer op de verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geleegd dient te worden. Op deze manier weet je daarom vast waar je je afval steeds weg kunt en dat je meewerkt aan een beter omgeving door je afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit geplaatst Los karton ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te meer afval je scheidt, hoe beter dat is ten behoeve van het milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaan uit flessen, potten en glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het door het volume en massa heel veel plaats bij de bedrijfsafval in. Jij kan daarom flink uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet te hergebruiken. Ook kost het veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan is een glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat jij de aantal containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor glasafval

Koop de beste containers voor jouw glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze van één container met tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liters. Er is is al een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier vaak wij de bak zullen komen legen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het glas te maken uit verse materialen. Glasverval is daarentegen één prima basis. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glas binnen nieuw glazen. Bij het verwerken doen we verschil tussen wit, bruine, groen en ook bont glas. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er op een heel veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag er zijn bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je daarom best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van dossiers. Discreet en beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je archief veilig vernietigt is. Na de vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je jouw archief niet in de de papierbak wil gooien. Sommige papieren bezitten geheime informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent veel afval in de gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier precies erin past. Als de papieren al binnen de bak zitten, krijgt ze meer bij . Onze bestuurder komt eens zoveel tijdstip bij voor de bak ledigen en het papier ter plekke vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin het container door het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je je geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in de deksel kun jij de documenten in het bak gooien. Jij hebt de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op vervoer gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.