Barendrecht Restafval ᐅ 6 SIMPELE ZAKEN

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Probeer dit afvalstroom zo beperkt toevallig te houden en je zult zien dat dit economisch voordelig is. Via afval heel zoveel eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Barendrecht Restafval

Kies bij het meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel de de beste meest geschikte rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen de container gooi je je al het het niet-recyclebare afval die je niet meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en glas passen geen binnen het afvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren bezitten ons de correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromingen welke binnen bedrijven voortkomen. Dit stromingen kunnen dikwijls afzonderlijk opgehaald worden. Het is verbeterd voor het milieu milieu en het portemonnee.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil tevens verdeelt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Poog dit stroom van afval heel minimaal eventueel te houden en je gaat opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Via afval heel veel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo zo weinig eventueel restafval over. Binnen het container werp je al het het niet onrecyclebare vuil welke je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet thuis in de afvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen mogelijk toevallig te sorteren. In de het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de doel omschreven artikelen opnieuw te benutten waar dat het kan.

Wat kost een container een container rolcontainer bedrijfsafval?

De kosten voor containers zijn afhankelijk hangt af van de het stroom van afval, de grootte grootte van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container container geleegd moet worden zijn. U ontdekt elke kosten op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je snel en snel een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je direct in het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandbestendig, handig als de container op een publieke locatie staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van duurzame kracht. Restafval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen uit gedurende de verbranden die in bepaalde of mindere mate echter in het milieu komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Barendrecht Restafval:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Barendrecht Restafval

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Typen en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan opteren voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te schatten die maat het perfect bij je past? Pak dan even aansluiting op met één van onze experts. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wens je één keer een meer leegmaken of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, als we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere andere rolcontainer aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit duidelijk is. Op deze manier raak je later niet voor nare verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Barendrecht Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg uitgebreid aanbod van containers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de containers buiten staan, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je papier- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoor kunt je je biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast is het apart houden van uw afval tevens beter voor het milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Barendrecht Restafval

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer op de gewenste plek staan. Je beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier vaak het container geleegd dient te zijn. Zo weet je daarom vast waar je je afval altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een beter omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder minder indien we afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe goed dat het zal zijn voor het milieu en jouw geldbeurs. Glas blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder het om splitsen neemt het vanwege de ruimte en gewicht veel plaats in het afval van het bedrijf op. Je kan daarom heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel minder kracht in vergelijking met glazen om te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat er op je onderneming veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan is is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende periodes qua drukte? wij werkt samen met flexibele contracten omdat jij de aantal containers makkelijk verandert.

Het geschikte container voor glas restafval

Koop het beste containers voor het je glasafval op onze dienst. Je heeft de selectie uit één bak met 240 liters en ook van negenhonderd liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van de de glasafval kiest jij hoe vaak ons het container komen ledigen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost kost heel veel energie voor het glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen één goede grondslag. Daar zit meestal circa 50% oudere glas in nieuw glas. Tijdens het verwerken doen we onderscheid onder blank, bruin, groene en gemengd glas. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er op één veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en op veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet wil in de de papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel afval in de de vorm van geheim papier? Kies voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het document precies doorheen past. Wanneer de documenten eenmaal binnen de container zitten, krijgt zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal de zoveel tijdstip bij voor de container legen en de papier plaats te vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin de container door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content wordt daarna direct vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in de deksel kan jij het documenten in het bak werpen. Jij heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op transport gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.