Bedrijf Afvalcontainer ➡️ 6 OPZIENBARENDE ZAKEN

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroom heel beperkt toevallig te behouden en je zal opmerken dat dit geldelijk gunstig is. Met vuil heel zoveel mogelijk te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er heel min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bedrijf Afvalcontainer

Selecteer bij de grootste assortiment afvalcontainers en koop de beste afvalcontainer voor je je restvuil. In de restafvalcontainer werp je al het het niet onrecyclebare vuil welke je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas passen geen binnen de container. Ook voor PMD verdelen beschikken wij het geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor ieder afvalstromen dat in bedrijven voortkomen. Die stromingen kunnen meestal afzonderlijk opgehaald geraken. Het is verbeterd betreffende het natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoe prima je je afval tevens verdeelt, er gaat altijd overblijvend afval voortdurend zijn. Poog het stroom van afval dus minimaal eventueel te bewaren en je zult zien dat het geldelijk voordelig is. Via afval heel zoveel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er heel minimaal mogelijk restafval over. Binnen de rest container gooi je reeds het niet-recyclebare afval dat je niet extra kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren geen binnen het afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. Binnen de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het de doel omschreven goederen weer te aanwenden als dat het kan.

Wat kost een container voor container bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor rolcontainers zijn afhangend van de afvalstroom stroom van afval, de grootte van afmeting van de rolcontainer alsook hoe vaak de container afvalcontainer ontleegd moet worden worden. Je vindt ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en rap een van de talloze soorten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je gelijk in het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van groene energie. Restafval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelige slakken worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen uit gedurende de verbrandingsproces die in meer of mindere mate echter in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Bedrijf Afvalcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als dit slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Bedrijf Afvalcontainer

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kan kiezen voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te bepalen welke grootte het beste bij je past? Neem dan gauw contact op met één van onze specialisten. Dankzij onze langdurige kennis met afvalmaterialen kennen wij juist wat je nodig hebt. En wens je een keer een meer legen of regulier een maatje ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers verschillen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, als we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een verschillende container betaalt. Wij achten het essentieel dat deze informatie transparant is. Zo raak je achteraf geen voor nare verrassingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Bedrijf Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer uitgebreid aanbod met containers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoor mag je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien is het scheiden uit uw vuilnis tevens beter voor het het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Bedrijf Afvalcontainer

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uren jouw container bij het gewenste plek staan. Je bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo ken je dus vast dat je je afval altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel minder indien we afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Afzonderlijk karton of ander papier
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat zal zijn voor de milieubescherming en jouw portemonnee. Glas blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaat van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval door de volume en ook massa veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Jij kan dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is is een container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat je de nummer containers makkelijk verandert.

Het juiste bak voor glas restafval

Bestel het beste bakken voor je glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie van een container met 240 liter en ook met 900 liter. Er is is al een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt gratis neergezet. Op basis van de glasafval kies jij op welke manier vaak ons de bak komen ledigen. ons leveren het voordeligste service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter echter een goede grondslag. Daar zit meestal circa 50% oud glas binnen nieuw glas. Tijdens het verwerken maken we verschil tussen wit, bruine, groene en bont glas. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kan er bij één veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en op een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na vernieling worden de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij jouw archief niet wil in de de papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waar het papier precies doorheen past. Wanneer de papieren eenmaal binnen de container zijn, krijgen niemand zij meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal tijdstip bij om het bak te ledigen en het documenten ter plekke te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij de bak via het truck zelf wordt opgetild en geopend. De content wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in het deksel kun je het documenten in de bak gooien. Je heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op het vervoer gaat, loop je niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.