Bedrijfsafval Almere ✔️ 12 SCHOKKENDE TRUCS

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Probeer dit afvalstroom dus klein mogelijk te bewaren en je zal opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Door vuil dus veel toevallig te sorteren, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bedrijfsafval Almere

Selecteer uit het grootste aanbod containers en bestel de beste beste container voor je overblijvend afval. In de de afvalcontainer gooi je reeds de onrecyclebare afval die je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en ruiten horen geen in het afvalcontainer. Ook voor PMD verdelen beschikken wij de juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromingen die in bedrijven ontstaan. Die stromingen mogen dikwijls apart opgehaald worden. Dit is verbeterd betreffende de natuur en de geldtas.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal er telkens overblijvend afval aanwezig voorkomen. Tracht deze afvalstroom zo klein eventueel te houden en je zal opmerken dat het geldelijk voordelig is. Via vuil heel zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus min eventueel restvuil over. In de de rest restafvalcontainer werp je al de niet te recyclen vuil dat je geen meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet thuis binnen de container.

Is het scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de bedoeling vermeld artikelen nogmaals te aanwenden als dat het kan.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor?

De prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de stroom van afval, de grootte afmeting van de rolcontainer alsook hoevaak de afvalcontainer geleegd moet worden. Je ontdekt elke tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je direct in het bestelproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de container op een openbare plaats staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van duurzame stroom. Restafval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar zowaar 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelachtige slakken worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige substanties vrij tijdens de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate echter in het milieu terecht komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Bedrijfsafval Almere:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Bedrijfsafval Almere

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes stappen.

Hoger op de orde, des te duurzamer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je mag selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te schatten wat grootte het beste bij je aansluit? Pak dan even verbinding op met één van onze specialisten. Dankzij onze langdurige kennis met afvalstromen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een meer leegmaken of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalsoort, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Restafval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere andere bak aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie helder is. Zo ben je achteraf geen voor nare onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Bedrijfsafval Almere

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg gevarieerd assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoren kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te zamelen, geraken je containers minder snel vol. Bovendien is het apart houden van je vuilnis ook goed voor het omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Bedrijfsafval Almere

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer bij de gewenste locatie staan. Je beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo weet je daarom vast waar je je afval steeds kwijt kan en waar je bijdraagt voor een beter milieu door je afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel minder als we afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf sorteert, hoe goed dat het is voor de milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potjes en ook scherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval vanwege het ruimte en ook gewicht veel plaats in de afval van het bedrijf in. Jij kunt dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het is ook tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel minder energie dan glaswerk te produceren uit verse materialen.

Ontstaat er bij je onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met flexibele contracten waardoor jij de aantal bakken makkelijk aanpast.

De juiste bak voor het glasafval

Koop de meest geschikte containers voor het je glasverval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit een bak met 240 liter en ook van negenhonderd liter. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 per maand en ook deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de afval kiest je op welke manier frequent ons het bak komen ledigen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost veel kracht om glas om te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen één goede grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij de verwerken maken wij verschil onder blank, bruine, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op één veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of contact op.

Wat mag wel er bij de glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gediend heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een veilig proces voor verzameling en vernietiging van dossiers. Discreet en beschermd. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw archief niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bezitten geheime informatie en daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de vorm van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waarin het document exact doorheen past. Wanneer het documenten al in het container zijn, krijgt zij meer bij . Onze chauffeur komt eenmaal zoveel tijdstip bij voor het bak ledigen en het documenten plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij de bak door het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De content zal daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kun je het papieren in de container werpen. Jij hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op het transport gaat, loopt jij geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.