Bedrijfsafval Assen ᐅ 5 SNELLE TRUCS

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Probeer dit afvalstroom dus minimaal toevallig te bewaren en je zal opmerken dat het financieel voordelig is. Via afvalstoffen dus veel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bedrijfsafval Assen

Kies bij het grootste meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en koop de meest geschikte container voor je overblijvend afval. In de de rest afvalcontainer gooi je je reeds het niet te recyclen vuil die je geen meer kan scheiden. Papier/karton, swill, en glas passen niet in de afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD sorteren beschikken we het juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen dat binnen firma’s vrijkomen. Deze stromingen mogen meestal apart verzameld geraken. Dat is beter voor het natuur en het portemonnee.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afval tevens verdeelt, er gaat steeds overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het stroom van afval dus klein toevallig te houden en je gaat opmerken dat dit financieel voordelig is. Via afvalstoffen heel mogelijk mogelijk te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel zo weinig eventueel restafval over. In het restafvalcontainer werp je al het het onrecyclebare afval die je niet verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas passen niet binnen het restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. Binnen het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het de doel beschreven artikelen nogmaals te gebruiken indien dat kan.

Wat kost een container rolcontainer voor?

De tarieven voor prijzen voor de afvalcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van rolcontainer en hoe vaak de container container geleegd moet zijn. U ontdekt ieder kosten op de tarievenpagina de.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en snel een van de talloze soorten rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je gelijk in het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de vat op een openbare locatie staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Restafval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelachtige resten worden toegepast voor het aanvullen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties uit tijdens de verbranding die in meer of mindere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Bedrijfsafval Assen:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Bedrijfsafval Assen

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want puur aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt selecteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te bepalen wat omvang het goed bij je aansluit? Neem dan gauw aansluiting op met één van onze experts. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een meer leegmaken of regulier een maatje ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers verschillen per afvalsoort, grondstof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit helder is. Op deze manier raak je later nooit voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Bedrijfsafval Assen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een heel divers assortiment van containers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je document- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoren mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in zamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Daarnaast is het apart houden van je afval tevens goed voor het de milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is immers één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Bedrijfsafval Assen

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uren jouw container bij het gewenste plek staan. U bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier ken je daarom zeker dat je jouw afval steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een beter omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof is gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder te scheiden pakt het vanwege de volume en gewicht veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Jij kan dus heel besparen in je kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder kracht dan glazen te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt met flexibele contracten omdat je het aantal containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor het je glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit een bak met 240 liter en met 900 liter. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 per maand en ook deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de glasafval kies je op welke manier frequent wij het bak zullen komen legen. ons biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost kost veel energie om glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een goede grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Bij de bewerken maken wij verschil onder wit, bruin, groene en ook bont glas. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er bij één veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of verbinding .

Wat mag er bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij dus best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je archief veilig vernietigd zijn. Na de vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je archief niet wil in de de papierbak wilt gooien. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig veel afval in de vorm van geheim papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waar het papier exact erin . Als de papieren eenmaal binnen het bak zitten, krijgen niemand ze meer in handen. Onze bestuurder arriveert eens in de zoveel tijdstip langs om het container legen en het papier plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin de container via de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in de deksel kun je het papieren in de bak gooien. Jij hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op vervoer gaat, loop je geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.